Sunday, October 21 2018
Posljednja vijest

Skupstina opstine: RASPAD VLADAJUCE KOALICIJE

 

Loro Nrekiq, KuvendiNakon epiloga koji je u četvrtak imao nastavak sjednice Skupštine opštine Ulcinj vladajuća koalicija, formirana u martu prošle godine, više praktično ne postoji.

Jer, rasprava o završnom računu budžeta za prošlu godinu pokazala je da su razlike između dugogodišnjih koalicionih partnera, Force s jedne, i Demokratske partije s druge strane, ogromne i nepomirljive.

Prije izjašnjavanja o toj tački dnevnog reda glasovima Koalicije „Zajedno za budućnost Ulcinja“ i Demokratske partije socijalista, (Forca je bila protiv, a Demokratska unija Albanaca uzdržana) izglasan je “Zaključak o otpisu osnovnih sredstava i sitnog inventara” u posljednje četiri godine.

Nezadovoljni rezultatom glasanja neki odbornici Force su nakon toga glasali uzdržano o završnom računu, neki su napuštili skupštinsku salu, a kada su to vidjeli onda su isto učinili i odbornici Koalicije „Zajedno za budućnost Ulcinja“ i DPS-a.

“Zašto bi mi glasali za tačku koju je predložio njihov gradonačelnik, kada oni to nijesu uradili”, kazali su iz Demokratske partije.

U sali nije bio nijedan predstavnik opozicije.

Pošto nije bilo kvoruma, predsjednik Skupštine opštine Ljoro Nrekić je tek konstatovao: „Veoma sam tužan“.

Nije saopšteno da li će i kada ova sjednica biti nastavljena.

One comment

  1. Dajte ljudi kaznite ovu tužnu i raspuštenu BANDU na izborima sad u januaru!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top