Wednesday, March 20 2019
Posljednja vijest

SKUPSTINA OPSTINE ULCINJ: AUDIO PRIKAZ SJEDNICE LOKALNOG PARLAMENTA NA ZVANICNOM SAJTU OPSTINE ULCINJ

opstina UlcinjU cilju transparentnosti rada Skupštine, medijski sektor Skupštinske službe uvodi jednu od novina. Naime na zvaničnm sajtu Opštine Ulcinj http://ul-gov.me/Kryesore svi zainteresovani građani Ulcinja, a i šira javnost u mogućnosti su da prate audio prikaz sjednice lokalnog parlamenta Opštine Ulcinj. Građanima smo takođe omogućili tabelarni prikaz odbornika, koji učestvuju u diskusijama na sjednicama lokalnog parlamenta.

Ovim su se stekli svi uslovi da građani kao i šira javnost imaju mogućnost da u svakom trenutku imaju uvid o tome, šta je koji odbornik govorio na sjednicama lokalnog parlamenta, ko je od odbornika participirao u diskusijama i ne samo to, tabelarni prikaz građanima daje mogućnost da imaju precizan uvid od koje do koje je minute odbornik učestvovao u diskusijama.

U narednom periodu, Skupština ima u planu da upotpunosti formira Medijski Sektor pri Skupštinskoj Službi, a sve u cilju kvalitetnije medijske prezentacije svih aktivnosti Skupštine Opštine Ulcinj. Cilj nam je da rad skupštinske službe, kao i sjednice lokalnog parlamenta Opštine Ulcinj, učinimo maksimalno transparentnim.

Ovo nije jedina novina koju uvodi Predsjednik Lokalnog parlamenta Opštine Ulcinj Ilir Čapuni. Planirano je da građanima ubrzo omogućimo i vizuelni/video prikaz svih narednih sjednica lokalnog parlamenta, koje će moći da prate na zvaničnom sajtu opštine Ulcinj.

Ovim putem pozivamo sve građane, pojedince, predstavnike Nevladinih Organizacija, da nam se obrate sa sugestijama, preporukama i inicijativama, kojim bi smo još vise pospješili transparentnost rada skupštinske službe.

Medijski Sektor Skupštinske Službe

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top