Tuesday, December 1 2020
Posljednja vijest

“Slucaj parking 2”: HASANAGA TRAZI 35 HILJADA EURA

Zbog brojnih propusta i nezakonitosti prilikom donošenja odluke krajem 2012. godine da se Islamskoj zajednici ustupi na korišćenje jedini uređeni parking prostor u gradu, opština Ulcinj će na ime odštetnog zahtjeva morati da isplati 35 hiljada eura, piše “Dan”.

Taj list navodi da toliko iznosi procjena štete koju je pretrpio posljedni zakupac Nedžad Hasanaga, koji je krajem februara 2012. godine dostavio jedinu ponudu za jednogodišnji zakup tog parkinga.

Tender je u međuvremenu osporen od strane Sekretarijata za komunalne djelatnosti, iako je taj postupak bio u nadležnosti Komisije za javne nabavke.

“Sporno je što je meni mimo zakona i voljom pojedinih gradskih moćnika uskraćeno pravo da godinu dana koristim taj parking”, kaže Hasanaga i dodaje da je Upravni sud Crne Gore u tri navrata “zbog povreda pravila postupka, materjalnog prava, nadležnosti i odlučivanja” poništavao rješenja glavnog administratora.

Sadašnji glavni administrator Opštine Kaplan Mučaj je na zahtjev Hasanage zatražio od navedenog Sekretarijata da zaključi administrativno poravnanje

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top