Sunday, February 23 2020
Posljednja vijest

SRD “Belvi”: U CETVRTAK TRKA “ULCINJ 2016”

 

Ulicna trka, Gara e vrapitSportsko-rekreativno društvo BELVI će poslije opravdanog odlaganja 16. januara, u četvratak 4. februara, peti put za redom, od 15 časova ispred Opštine Ulcinj, pod pokroviteljstvom lokalne uprave, Atletskog saveza Crne Gore i Turističke organizacije Ulcinj, organizovati međunarodnu uličnu trku “ULCINJ 2016” na kojoj će atletičari iz regiona i sportisti iz ulcinjskih klubova nastupati u muškoj i ženskoj konkurenciji u disciplinama:

pioniri (osnovne škole)
juniori (srednje škole), i
seniori.

Cilj manifestacije je da ugoste sportske prijatelje iz Crne Gore i okruzenja kao i predstavnike medija i da simbolicno nagrade i odaju priznanje pojedincima i institucijama koje su svojim odnosom i cinjenjem doprinijeli da prosperitet, suzivot, uzajamno postovanje i toleranciju u Ulcinju i Crnoj Gori budu i dalje sinonim i zvijezda vodilja koji krase ovo podneblje.

Ove godine paznju i skromne zahvalnice dobice cetiri uspjesna covjeka i privrednika (jedan posthumno) koja su svojim odnosom, velikim finansijskim sredstvima i posebnim osjecajem prema svom gradu i omladini Ulcinja izgradili svojevrsnu Zadužbinu tj. sportsku salu skolskog centra “Bratstvo-jedinstvo” zajedno sa poslovnim i sportskim prijateljima ostavljajuci mladima i gradjanima da ih nikad ne zaborave. Zahvalnice su zasluzili i TO Ulcinj i generalni sekretar ASCG Milan Madžgalj jer su svojim doprinosom ucinili da ova manifestacija traje  i raste na ponos organizatora i svih prisutnih.

Pored nevedenih, organizatore i pokrovitelje cini ponosnim sto ce ove godine u goste doci celnici glavnog grada Podgorice jer je zelja opste izrazena da je zbog sest decenije posebnog osjecaja i paznje koje Rukovodstva Podgorice i Gradjanji Podgorice iskazuju kroz trajanje imena ULCINJSKA ULICA zasluzuju skromnu i od srca zahvalnicu sto pokazuje i u jednom i drugom slucaju da su Ulcinj, Podgorica i Crna Gora lideri u vrijednostima koji nemaju cijenu i koje treba uvijek i na svakom mjestu promovisati.

Cast i ponos manifestacije je sto je i ove godine promoter Sladjana Perunović, crnogorska heroina i predstavnik Crne Gore na najvecoj svetskoj smotri u 2016 godini.

Organizatori i pokrovitelji ovog dogadjaja pozivaju sve gradjane Ulcinja, atleticare i atletske radnike iz Crne Gore i regiona da nam se pridruze tog dana i jos jedanput iskazemo i potvrdimo sklad i prijateljski odnos koji imamo i gajimo.

Organizatori ce ovu zimu iskoristiti da u februaru mjesecu organizuju TURNIR PRIJATELJSTVA u fudbalu sa ekipama koje budu boravile u hotelu Olimpik i u Ulcinju da skromno i od srca posalju veliku zahvalnost i podrsku svim sportistima i reprezanticijama Crna Gore koje vise nego dostojno predstavljaju grb i svoju zemlju na ponos svih gradjana, od sjevera do juga.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top