Monday, August 10 2020
Posljednja vijest

Stoj: NOVI INCIDENT, IZ POLICIJE NAJAVLJUJU RADIKALNE MJERE

 

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitNa putu koji od Ulcinja vodi Adi, u Štoju, u ponedjeljak veče se desila nova nesreća, ali, na sreću, bez tragičnih posljedica, saznaje Portal Ul-info.

Iz Komunalne policije su saopštili da im više ništa ne preostaje nego da preduzmu radikalne poteze. “Pošto nemamo mje­sto na kom bismo dr­ža­li stoku do utvr­đi­va­nja vlasni­štva, bićemo prinuđeni da životinje po kratkom postupku eliminišemo na licu mjesta“, saopštili su iz policije.

Kako navode, te mjere će biti preduzete ukoliko se za tri dana stanje ne promijeni. „Ovako više ne ide. Kada apeli, upozorenja i kazne ne pomažu, a nesreće se i dalje dešavaju, ljudi ginu, valjda će sada vlasnici stoke biti odgovorniji. Ukoliko ne, znaju što slijedi“, odlučni su u Komunalnoj policiji.

7 comments

  1. Sad ste se sjetili, kad je covjek poginuo. Sram vas i stid bilo.

  2. Nemate mesto na kom biste drzali stoku??? Imate OPSTINU! Sto ce te bolje mesto od toga. Taj objekat nicemu pamentom ne sluzi, a i vi bolje da krave cuvate, svejedno niste za nista drugo.

  3. Konačno nešto pametno iz komunalne policije, samo da još to što su rekli što prije sprovedu u djelo!

  4. O kojim apelima pricate? Bilo je nekoliko nesreca do sada, niste pisnuli. niste prstom mrdnuli. Kome vi prazne price pricate. Sada kad je covjek poginuo pricate price kao “mi ovo, ono”. Da je ovo mjesto normalno, sto nije, i da imamo savjesne politicare, sto nemamo, neko bi vec danas trebao da kupi prnje i ide kuci. OSTAVKA breee, ako vi znate sta znaci ta rijec.

  5. Sramno je da neko ovoliko neodgovoran, kao sto je ulcinjska vlast, sada soli pamet i prica kako ce uraditi ovo ili ono. I jos koriste velike rijeci “na licu mjesta”, “po kratkom postupku”…da se najezis od tolike nesavjesnosti. Pihhh

  6. Od kada je izgrađena magistrala Velika Plaža-Ada -Bojana do danas prema nekim podacima na tom djelu puta nastradalo je preko 48 lica , da ne govorimo o materjalnoj steti koja je nastupila na vozila i dr Treba napomenuti da izgradnja ove magistrale samo zlo donijela ljudima, osim sto su izgubljeni ljudski zivoti, Stojanima je oteta zemlja pored puta nezakonito. Zamislite da se ovo desilo u SAD sto bi bilo?

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top