Saturday, February 23 2019
Posljednja vijest

“Stop krivolovu“: KOD RTA DJERANE NELEGALNI NOCNI ULOV

Stop KrivolovuU akciji inspektora za ribarstvo i ulcinjske Policije, a na prijavu građana, na Rtu Đerane u srijedu veče je zatečeno lice u nelegalnom noćnom ronjenju uz korišćenje lampe, te je shodno zakonu i u sklopu pojačanih aktivnosti Policije i Inspektorata na zaustavljanju krivolova u našoj zemlji, lice procesuirano, a oprema i ulovljena riba oduzeti.

Ovo je još jedan u nizu primjera koliko je borba protiv krivolova u punom zamahu i koliko su na istoj svi angažovani i spremni da se krivolov zaustavi i resursi spasu od devastacije.

Veliko hvala momcima iz PJ Ulcinj kao i Inspektoru za ribarstvo na svemu što čine po pitanju borbe protiv krivolova i na angažovanosti, čak i u kasne, ponoćne sate, kada je ova akcija i izvedena.

Ujedno, prije dva dana, u akvatorijumu Valdanosa, inspektor za ribarstvo je uz pomoć i podršku Ulcinjske Policije uništio preko 20 neobilježenih i nelegalnih mreža, zatečenih u i pored vode, a Javno Komunalno preduzeće Ulcinj je bilo “posljednje utočište” ovom nelegalnom alatu i zahvalnost za podršku i njima.

Idemo dalje! I apelujemo na sve Vas da prijavite svaku nepravilnost na vodi ili u njenoj neposrednoj blizini, na brojeve telefona koji su na našem Logo-u i našoj stranici !

Stop krivolovu!!!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top