Sunday, February 16 2020
Posljednja vijest

Sve spremno za veliki dogadjaj: CIJELI GRAD POMOGAO ORGANIZOVANJE IFTARA

IMG-8a8ff4e72dfedab43be5be88a06b43f0-V (1)Odavno neki događaj nije izazvao ovoliku solidaranost građana Ulcinja. NVO “Amanet” zakazao je za subotu veče organizaciju ifrata na otvorenom, a, kako tvrde, sve pripreme teku i bolje od očekivanja.

Za sad je više od 70 privatnih kompanija i institucija pruzilo podršku. Takodje, veliki broj sugradjana će isto veče donijeti lokalne specijalitete, a spremni su i volonteri koji ce biti zaduzeni da sve protekne u najboljem redu.

“Amanet” izražava veliku zahvalnost svima, jer, kako navode, ovaj dogadjaj definitivno vraća nadu u tako potrebnu solidarnost Ulcinjana. “Svakodnevno dobijamo pozive podrške. Bukvalno je cijeli grad stao iza ove ideje”, ističu u toj NVO.

Na iftaru se očekuje blizu 2000 gradjana, nekoliko desetina gostiju iz susjednih gradova, kao i predstavnici diplomatskog kora. Zbog toga će saobracaj na Maloj plaži, u subotu poslije podne, biti privremeno zatvoren, a iz Amaneta su zamolili sve gradjane da dodju pola sata ranije kako bi se svi ugodno smjestitli za trpezom.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top