Wednesday, April 8 2020
Posljednja vijest

TO: GOSTIJU VISE ZA 22 ODSTO

Na ulcinjskoj rivijeri boravi 22 odsto više gostiju nego u istom periodu prošle godine, saopštila je direktorka Turističke organizacije Zana Sarvan.

Ona je rekla da su ovoj veoma dobroj posjeti doprinjeli i velike manifestacije održane u Ulcinju, kao što su izbor „Mis Albanije 2014“ i Southern Soul Festival.

Sarvan je sa predsjednikom opštine Fatmirom Đekom u hotelu „Mediteran“ danas održala konferenciju za štampu sa novinarima sa Kosova.

U Ulcinju je u protekla tri dana, u organizaciji TO, boravila grupa od 37 novinara iz 26 kosovskih medija koji su se na licu mjesta uvjerili u pripremljenost Ulcinja za špic turističke sezone.

One comment

  1. milan rasketic

    Sramota!!! Kakve lazi. Kako mozete da kazete da ima vise gostiju za 22% kad ima sigurno za 70% manje gostiju nego prosle godine u ovo vrijeme. Na manifestaciji mis Albanije nije bilo u publici ni 50 turista nego su vecinom bili posjetioci iz vladimira, brajse, sukobina, klezne itd. Kakva mis Albanije, sve djeca od 15 godina u kostimima. Ako ste vi doprinijeli to vase povecanje od 22% javno cu da se zapalim sram vas bilo.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top