Friday, May 25 2018
Posljednja vijest

TO: KRAJEM OVE NEDJELJE FESTIVAL KLAPSKE PJESME I SAJAM DOMACE RADINOSTI

FestivaliTuristička Organizacija Ulcinj, u saradnji sa NVO Globus Art i Udruženjem Klape Crne Gore, organizuju 10. međunarodni Sajam domaće radinosti i festival Klapske pjesme Crne Gore koji će se održati 08. i 09. septembra 2017.godine.

Festival Klapske pjesme Crne Gore biće održan 08. septembra a svečano otvaranje će biti u 19.30h na šetalištu na Maloj plaži . Očekuje se nastup klape Kastel Nuovo iz Herceg Novi, Bisernice Boke iz Kotora, Maris iz Kotora, Harmonija iz Budve, O dive bel canto iz Berana, Veselice iz Podgorice, Jadran iz Tivta, Jedinstvo iz Bara i Kalimera iz Ulcinja.

Klape Crne Gore afirmišu nacionalnu muzičku kulturu na svojevrstan način i predstavljaju bogatstvo nacionalne muzičke kulture Crne Gore. Svoj stvaralački opus predstavljaju građanima Crne Gore, prijateljima i gostima koji borave u Crnoj Gori i time se svi mogu upoznati sa našom kulturnom i autentičnom izdanju klapske pjesme. Čitav ugođaj koji će pružiti zvukovi predivne muzike upotpuniće sajam domaće radinosti na kojem će biti izloženi razno razni proizvodi naših izlagača koji dolaze iz nekoliko zemalja regiona.

Sajam domaće radinosti počinje 08.septembra i trajaće dva dana.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top