Saturday, February 23 2019
Posljednja vijest

TO: Peti Dolcinium International festival 21-24. juna

Dolcinium3Turistička organizacija Ulcinj, u saradnji Opštinom Ulcinj, privrednicima Ulcinja i NVO Porta di danza, organizuje po peti put manifestaciju “Dolcinium international festival” koja će trajati od 21 do 24.juna 2018.godine.

Cilj ove manifestacije je predstavljanje kulture i foklora, vrijednosti Ulcinja i regiona na jednom mjestu, a svi građani i turisti koji se nalaze u našem gradu u ovom periodu će imati mogućnost da uživaju u znaku raskošnih nošnji, folklora, muzike, igre, mladosti…

Manifestacija počinje defileom folklornih udruženja 22. juna sa početkom u 20.00h od Centra za kulturu prema Maloj plaži, a koncert počinje u 21.00h i biće održan na šetalištu na Maloj plaži .

Drugo veče manifestacije održava se 23.juna defileom folklornih grupa na šetalištu na Maloj plaži sa početkom u 20.30h, a koncert će početi u 21.00h takođe na šetalištu.

Možemo da kažemo da Dolcinium International festival već ima tradicionalni karakter, jer se održava petu godinu za redom, a ove godine nastupaju grupe iz Ukrajine, Turske, Hrvatske, Rumunije, Slovačke, BiH, Srbije, Makedonije, Kosova, Albanije i Crne Gore.

Dobro došli!

Direktor TO Ulcinj.
Mr Fuad Hadžibeti

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top