Friday, January 22 2021
Posljednja vijest

TO: PREDSTAVLJANJE PONUDE NA SAJMU TURIZMA U PRISTINI

Turistička Organizacija Ulcinj i ove godine nastupa na Sajmu turizma u Prištini koji se održava od 06. do 09. maja. Ove godine je u saradnji sa Ministarstvom turizma, Nacionalnom turistickom organizacijom CG, lokalnim organizacijama Budve i Bara objedinjena cjelokupna ponuda Crne Gore na ovom sajmu.

Delegaciju Ulcinja je predvodio predsjednik Opstine Fatmir Gjeka i direktorica TOU Zana Sarvan koji su imali cast da zvanicno otvore ovogodisnji sajam. Na ovom sajmu koji se odrzava vec 12 godina ima oko 30 izlagaca, a posjećenost prvog dana je bila zaista velika. Vladalo je takodje veliko interesovanje za Ulcinj, ali i za druge gradove u Crnoj Gori.

Turisticka Organizacija Ulcinj je takodje organizovala press konferenciju za medije sa Kosova gdje su bili prisutni poznate televizije, kao sto su RTK, KTV, TV21, novine: Tribuna, Tema, Express, Bota sot i mnogi drugi.

Predstavljena je turisticka ponuda Ulcinja za ovu sezonu i pozvani su jos jednom svi gradjani Kosova da i ove godine izaberu Ulcinj kao njihovu destinaciju za ljetnje odmore.

Takodje, u okviru press konferencije NTO Crne Gore je imala prezentaciju turisticke ponude za ovu godinu. Svi prisutni su imali prilike da uzivaju u koktelu koji je priredjen poslije konferencije sa tradicionalnim poslasticama naseg grada.

Od privrednika koji su predstavili svoju ponudu u sklopu naseg standa su bili hoteli Mediteran, Albatros, Grand, Sahara, Giovani Trade, plaza Copacabana i mnogi drugi.

Treba napomenuti da su gosti TO Ulcinj bili i ambasador Crne Gore na Kosovu Radovan Miljanic i predsjednikaTuristickog saveza Kosova Shkelzen Riza.

Svakako se nadamo da ce broj turista sa Kosova ove sezone biti veci u odnosu na proslu godinu, navodi se u saopštenju Stručne službe TO Ulcinj.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top