Tuesday, May 26 2020
Posljednja vijest

TO: PREDSTAVLJANJE PONUDE ULCINJA NA SAJMU U BECU

 

Panairi ne Vjene,Sajam u BecuNacionalna turistička organizacija Crne Gore i ove godine u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom predstavlja turističku ponudu na međunarodnom sajmu turizma „Ferien 2016“, koji se održava u Beču u periodu od 14. do 17. januara.

Turistička Organizacija Ulcinj po drugi put, prema Planu i programu za 2016. godinu, nastupa na Sajmu turizma u Beču – Ferien Messe Wien, čime i počinju sajamske prezentacije ulcinjske turističke ponude za ovu godinu.

Ferien Messe je vodeći sajam u Austriji koji svake godine posjeti preko 100.000 posjetilaca i hiljade eksperata iz oblasti turizma koji dolaze da se informišu  o turističkoj ponudi, kao i da odaberu svoju sljedeću destinaciju za odmor i razonodu. Okuplja 750 izlagača iz 70 zemalja koje predstavljaju najpopularnija odredišta za odmor i putovanja. Poslovni korisnici imaju priliku da uspostave vrijedne kontakte sa turoperaterima i medijima sa tržišta Austrije.

Prvi dan sajma je isključivo posvećen industriji i poslovnim sastancima.

Zavisno od interesovanja, posjetioci crnogorskog štanda mogu dobiti informacije o ponudi namijenjenoj porodicama sa djecom, mladim ljudima, ljubiteljima rekreacije, biciklizma, pješačenja, vina i kulinarskih putovanja, prazničnih dešavanja i manifestacija i sl. Austrijanci vole putovati i većina njih ide na jedan glavni odmor godišnje i prema anketama organizatora većina njih preferira aktivan odmor (pješačenje, biciklizam, Kite Surf).

Do kraja sajma očekujemo veliki broj posjetilaca jer po prijavama koje imamo svake godine procenat turista sa ovog područja je u porastu, saopšteno je iz Stručne službe Turističke organizacije Ulcinj.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top