Thursday, May 24 2018
Posljednja vijest

TO: PROSLE GODINE U ULCINJU LJETOVALO SEDAM HILJADA RUSA

 

5Turistička Organizacija Ulcinj u saradnji sa Nacionalnom Turističkom Organizacijom Crne Gore, lokalnim organizacijama i turističkom privredom učestvuje na 24.međunarodnom sajmu turizma Mitt 2017 koji se održava u Moskvi od 14 do 17.marta.

MITT je najveći sajam turizma u Rusiji i jedan od najznačajnijih turističkih sajmova na svijetu. S obzirom na to da okuplja profesionalce iz oblasti turizma i putovanja, predstavlja odličnu platformu za promovisanje turističke ponude naše zemlje na tržištu Rusije. Sa preko 2000 izlagača iz oko 200 destinacija, od kojih su 74% turistički agenti i turoperatori, MITT je ključno mjesto za turističke kompanije i destinacije koje žele da se predstave i sklope nove ugovore sa agencijama i turoperatorima na ovom značajnom emitivnom tržištu.

Od turističkih privrednika sa područja ulcinjske Opštine prisutni su Htp Ulcinjska Rivijera i apartmani  Eneida koji će naravno tokom trajanja sajma imati kontakte sa brojnim partnerima i zainteresovanim klijentima.

Rusi su tradicionalno mnogobojni turisti Ulcinja, a prema statističkim podacima Ulcinj je tokom 2016.godine posjetilo 6.988 turista koji su ostvarili 65.804 noćenja .

Stručna služba TO Ulcinj

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top