Monday, October 22 2018
Posljednja vijest

TO: SA „FISNIKËT” I “TRIO GUST” DOCEK NOVE GODINE U ULCINJU

 

Viti i ri, Nova godinaPovodom priprema za organizaciju dočeka Nove 2018.godine, sinoć je na Pristanu održan sastanak sa privrednicima našeg grada, Opštinom, Turističkom Organizacijom Ulcinj i Centrom za Kulturu. Na sastanku je odlučeno da se ove godine organizuje doček na šetalištu na Maloj plaži, a nastupiće grupe “Fisniket” sa Kosova i “Trio Gušt”. Ukrašavanje grada će početi početkom narednog mjeseca.

Cijela organizacija će početi od ranih popodnevnih časova aktivnostima za djecu.

Već naredne nedelje se očekuje i prvi sastanak Organizacionog odbora, čiji zadatak će biti da realizuje sve aktivnosti oko pripreme javnog dočeka koje obuhvataju zabavni dio programa sa pratećim sadržajima i naravno poslove vezane za finansiranje i obezbjeđivanje sredstava. Očekuje se takođe promocija u regionu i to u nekoliko gradova .

Možda Ulcinj neće biti epicentar novogodišnjih dešavanja u regionu, ali Turistička Organizacija i Opština Ulcinj rade na promociji grada i u ovom dijelu godine, tako da se nadamo da će naši sugrađani ali i šire izabrati Ulcinj kao destinaciju za doček Nove 2018.godine.

Šira javnost će biti blagovremeno obaviještena o svim aktivnostima koji će biti održani 31.decembra.

Stručna služba TO Ulcinj

3 comments

  1. Бранко Темелкоски

    Улцињу је одавно била потребана оваква прослава, која уједно значи и промоција нове туристичке сезоне , довољно је да у региону о прослави да се говори и потенцира а комоли да се присуствује истој одличан потез браво.

  2. Zar u Ulcinj stiže nova godina

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top