Thursday, March 4 2021
Posljednja vijest

TO Ulcinj: POZDRAVLJENO UKIDANJE TESTOVA ZA ULAZAK U CRNU GORU

Gzim HajdinagaNova odluka Vlade Crne Gore za ukidanje testova za ulazak u Crnu Goru pozitivno će uticati na zimsku turističku sezonu koja je već počela u našoj zemlji, ali i reflektovati pozitivno na zemlje regiona, pogotovo na one turiste koji su redovni gosti na našoj rivijeri i zimskim centrima Crne Gore kao što su gosti iz Albanije, Kosova i Srbije, ocijenjeno je iz Turističke organizacije Ulcinj.

Ova institucija je pozdravila tu odluku navodeći da je Crna Gora prije svega turistička destinacija. “Moramo ozbiljno početi sa pripremama za ljetnju sezonu, a takođe nas raduje činjenica što smo i našom inicijativom, odnosno obraćanjem nadležnim organima 30.novembra 2020.godine, učinili prvi korak da se razmotri ova mogućnost, koja je na kraju i ostvarena”, ističu iz TO.

Dodaje se da „kao zemlja moramo pokazati da smo ujedinjeni, da radimo u interesu svih građana i da borba sa pandemijom koja je zahvatila čitav svijet, a za koju se nadamo da će ubrzo biti prošlost za sve nas, bude podstrek da zajednički dijelujemo. Turizam za Crnu Goru je najvažnija privredna grana, tako da sve naše snage moraju biti usmjerene na pripremu turističkih sezona, uz naravno poštovanje svih mjera. Naš cilj je svakako da budemo dobri domaćini, da svaki gost koji posjeti Crnu Goru bude zadovoljan, ali i da ode zdrav sa lijepim uspomenama.”

One comment

  1. Kad stručnjak kaže, TAKO JE!!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top