Saturday, January 16 2021
Posljednja vijest

Trofej “Miljana Miljanica”: DOLAZI I GROF BOZOVIC

 

Stadiumi, Stadion, Futboll, FudbalFudbalski centar „Caušević” iz Ulcinja i ove godine okupiće dječake iz klubova i škola fudbala iz regiona na Peti medjunarodni fudbalski turnir Trofej “Miljana Miljanića”.

Novo druzenje zakazano je od 22-26. juna kada ce se mladi fudbaleri godista 2002. i mladji, 2003. i mladji (veliki teren), 2004, 2005. i 2006. (skraceni teren)oprobati na terenima na Velikoj plazi.

Iz Crne Gore,Srbije,Albanije,Bosne i Hercegovine,Makedonije i Kosova su ekipe koje su ucestovale na prethodnim turnirima i sa tih destinacija se ocekuju  ucesnici ovogodisnjeg druzenja .

“Naravno da je fudbal i vjestine u njemu na prvom mjestu ali nista manje ne dajemo na znacaju u pogledu druzenja ,novih poznanstava,obilaska Ulcinjskih kulturnih dobara,afirmaciji slogana RESPEKT i  NO TO RASISAM jer je to i svrha kako sporta tako i obicnog zivota uz naglasen aspekt afirmacije svih vrijednosti koje krase Ulcinj i Crnu Goru a sve u sklopu deseto godisnjice od nezavisnosti najljepse zemlje na svijetu.

Poseban pecat peto dnevnog druzenja dace proslavljeni fudbaler i trener i covjek svjetskog kova GROF BOZOVIC kao Promoter turnira koji je ne samo postovalac lika i djela Miljana Miljanica i ovakvih druzenja nego i dokazani prijatelj Ulcinja i Ade Bojane koji svaki slobodan trenutak koristi za odmor u najjuznijem gradu zato mu i dugujemo veliku zahvalnost”, rijeci su organizatora Miša Cauševića.

“Prijatno me iznenadila zelja domacina da budem  dio ovakvog okupljanja u Ulcinju jos pod imenom ljudske i fudbalske velicine i zato me posebno raduje sto ucestvuju djecaci sa prostora eks Jugoslavije i sto sve ove godine gosti iz Ulcinja ponesu najljepse utiske”,kratko je prokomentarisao popularni GROF kojeg sa svojom Crvenom Zvezdom ocekuju velike obaveze u mjesecima koji dolaze.

Hotel “Belvi” će opet biti zadužen za dobar smještaj i ishranu učesnika dok su  pehari i diplome obezbijeđeni za najbolje ekipe, igraca, strijelca i golmana po godištima.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top