Tuesday, February 19 2019
Posljednja vijest

U povodu dana Opstine: MARKOVIC CESTITAO GRADJANIMA, NE I ODLAZECOJ VLASTI

Dusko MarkovicPredsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je građankama i građanima Ulcinja u ime Vlade i u svoje ime Dan opštine.

„Razvojna perspektiva vašeg grada ohrabruje, ali nas i obavezuje na odgovoran pristup sa ciljem brze i održive valorizacije potencijala vašeg grada, i domaćinskog odnosa u rješavanju infrastrukturnih pitanja. Zavidna turistička tradicija Ulcinja umnogome predstavlja pouzdanu osnovu za dalje snaženje privrede i privlačenje investitora sa potencijalom. Ulaganje u gradnju hotela visoke kategorije obogatiće turističku ponudu grada, i doprinijeti zapošljavanju građana Ulcinja“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Premijer Duško Marković izražava uvjerenje da jedino uz odgovorno i strateško planiranje, i jasnu viziju, zajednički možemo obezbijediti novi kvalitet života za sve stanovnike najjužnijeg primorskog grada.

„Na taj način još snažnije ćemo integrisati Ulcinj i Crnu Goru u evropski sistem vrijednosti, i evropski kvalitet života. Na tom putu, u Vladi Crne Gore imate posvećenog partnera“, naveo je predsjednik Vlade Duško Marković u čestitki građankama i građanima Ulcinja.

Premijer zaključuje čestitku željom da u narednom periodu svjedočimo pozitivnim rezultatima rada lokalne samouprave, koja će biti u službi građana i na zadataku daljeg razvoja Ulcinja.

One comment

  1. dr miko jovanovic beograd

    bolje bi bilo da ulcinj u vama ima prosvecenog nego posvecenog partnera.agoniija ulcinja je evidentna ,narocito od zemlotresa 1979.god ,a osobito od dolaska vase partije na vlast.realno,bez ikakvih aluziija na politiku.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top