Friday, June 22 2018
Posljednja vijest

U subotu u Beogradu: MOMCI IZ CROSSFIT KLUBA “FIT” U POHOD NA TITULU “NAJFIT” ATLETE REGIONA

19074697_10209087370890034_48745054_oCrossfit klub “Fit” iz Ulcinja će po prvi put učestvovati na takmičenju „Total team throwdown“, koje se u subotu, 10 juna, održava u glavnom gradu Srbije, Beogradu.

Goran Dulović i Dalibor Marković će, u veoma jakoj konkurenciji najsnažnijih i najspremnijih atleta iz čitavog regiona, pokušati da ostvare što bolji rezultat i na taj način predstave svoj klub i grad Ulcinj u što boljem svijetlu.

„Momci su veoma vrijedno vježbali, spremni su i, iako nam je ovo prvo takmičenje, očekujem dobar rezultat“, kazao je za naš portal njohov trener Jasmin Hot.

Crossfit način vježbanja je jedan od najpopularnijih svjetskih trendova današnjice.  Ovaj, prema Forbsu (Forbes), jedan od najbrže rastućih sportova u Americi, u sebi sadrži discipline vježbe snage, gimnastike, trčanja i ostalih funkcionalnih pokreta.

Fitnes i Crossfit klub „Fit“ je prvi i jedini te vrste u Ulcinju i jedan od pionira ovog sporta u Crnoj Gori, gdje mnogi muškarci i djevojke, različitog starosnog doba, svakodnevno vježbaju u modernim prostorijama i pod budnim okom instruktora Jasmina Hota.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top