Wednesday, March 20 2019
Posljednja vijest

U Vl.Krutama: SKUP PODRSKE KANDIDATU DPS-A

 

IMG-44c9a0c7e06798682b6a07fe1cd38358-VZbog političke i ukupne stabilnosti, nastavka evroatlantskih integracija i razvoja multietničke demokratije u interesu građana Crne Gore i Albanaca je da na izborima u nedjelju za predsjednika Crne Gore pobijedi kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, rečeno je na skupu koji je održan u srijedu u restoranu “Lamiga” u Vladimirskim Krutama.

Građanima su se tim povodom obratili predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Ljoro Nrekić, predsjednik Demokratske partije Fatmir Đeka, potpredsjednica Demokratske unije Albanaca Hadidža Đoni, predsjednik Force Nazif Cungu i predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata Ćazim Hodžić.

Oni su pozvali svoje birače, simpatizere i građane Anamalskog područja da masovno izađu na izbore 15. aprila kako bi Đukanović ostvario pobjedu u prvom krugu.

3 comments

  1. Skup podrške vašim ličnim interesima, jer pobjeda Mila na izborima znači i sigurnost za vaše fotelje i sitne privilegije.

  2. OČEKIVAN USPJEH ******* ZASLUŽENO ….S R E Ć N O !!!!!!! DA NAM DUGO POŽIVI…….

  3. Ne radi se samo o sigurnosti pojedinaca, nego se radi o napretku Crne Gore i svih njenih građana, ulazak među normalnim svijetom – EUROPLJANIMA, gdje nam je i mjesto….ON JE JEDINI ČOVJEK TRENUTNO KOJI TO MOŽE… Treba vidjeti nešto i iza brda ne samom u svoj “Tor”..

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top