Saturday, August 24 2019
Posljednja vijest

Ulcinj: “KARISMA” POCASNI SPONZOR KK “ULCINJ”

 

KK UlcinjHotelska grupacija “Karisma Hotels Adriatic Montenegro” je od danas počasni sponzor Košarkaškog kluba „Ulcinj“, saopšteno je na konferenciji za štampu koja ja održana u hotelu “Long Beach Hotel Montenegro“.

Predstavnik ove kompanije Uroš Milovanović  je nakon potpisivanja Memoranduma o saradnji poželio da to partnerstvo bude dugovječno.

Prema riječima predsjednika Opštine Ulcinj Ljora Nrekića, lokalna uprava ima odličnu saradnju i sa Karismom i sa KK Ulcinj, i spremna je, bez obzira na tešku finansijsku situaciju, da uvijek pomogne svim sportskim klubovima.

“Ovo je veoma značajan dan za naš klub. Sada će nam biti mnogo lakše da realizujemo naše planove“, rekao je direktor KK „Ulcinj“ Rizo Hajdarpašić i zahvalio se na podršci i Opštini i „Karismi“.

Predsjednik Upravnog odbora Bojan Đakonović je dodao da su sve aktivnosti u klubu usmjerene na borbu za plasman u ABA 2 ligu. „To bi bio najveći uspjeh ulcinjske košarke“, kazao je on i istakao da se već sjutra igra u Ulcinju izuzetno važna utakmica sa ekipom „Lovćena“, uz „Sutjesku“ iz Nikšića, direktnim konkurentom za viši rang takmičenja.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top