Wednesday, July 15 2020
Posljednja vijest

Ulcinj: ODRZANA PROMOCIJA FILMA O SOLANI

FilmU petak veče je ispred Upravne zgrade bivše fabrike “Bajo Sekulić” održana promocija dokumentarnog filma “Putovanje kroz generacije – Ulcinjska solana” za čiju produkciju je odgovorna MSJA – Dr. Martin Schneider-Jacoby Association.

„Vaše mnogobrojno prisustvo je učinilo ovo veče jedinstvenim. Baš kao što je i Ulcinjska Solana koja će se, nadajmo se, zahvaljujući bici i snazi svih nas izdići kao feniks iz pepela, biti lijepa kao flamingosi na njoj i razapeti krila kao ptice kojim je ona stanište“, rekla je izvršna direktorka MSJA Zenepa Lika.

Realizacija filma je omogućena kroz projekat “Smjestimo korupciju u muzej!“ koji Centar za građansko obrazovanje (CGO) sprovodi u partnerstvu sa NVO Centar za monitoring i istraživanje (CeMI) iz Podgorice, NVO „Bonum“ iz Pljevalja, NVO „UL Info“ iz Ulcinja i NVO „Za Druga“ iz Petrovca, u saradnji sa Agencijom za sprječavanje korupcije i Ministarstvom javne uprave. Projekat finansira Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top