Wednesday, April 8 2020
Posljednja vijest

Ulcinjska URA: Bolestan plan Vlade, karantin ne ide uz turisticki grad

URAInformacija da Ministarstvo zdravlja planira da eventualni karantin za koronavirus bude u Ulcinju je skandalozna i predstavlja pravi odnos Vlade Crne Gore prema Ulcinju, saopštili su danas iz ulcinjske URE.

Kažu da je” danas u Crnoj Gori najteže biti građanin Ulcinja, resursima najbogatije opštine, ali zahvaljujući politici vladajućih partija, ekonomski najsiromašnije opštine u Crnoj Gori”.

“Stoga i današnja informacija da Ministartvo zdravlja planira da eventualni karantin za oboljele od koronavirus bude u Ulcinju ne treba nikog da iznenadi jer sve što je u dobrobiti zajednice redovno zaobilazi našu opštinu. Kao da su odlučni u namjeri da unište i ovaj vid turizma koji je ostao, a ostao je isključivo zahvaljujući građanima Ulcinja i njihovim ulaganjima i inicijativama za unapređenjenje turističke ponude Ulcinja”, kažu iz ulcinjske URE.

Oni se pitaju “da li u Vladi uopšte razmišljaju o efektima takvog poduhvata na turističku sezonu i da li su svjesni da tako stvaraju negativnu reklamu za Ulcinj za predstojeću turističku sezonu?”

“Zato pozivamo Ministarstvo zdravlja i Vladu Crne Gore da hitno odustanu od takvih planova i ujedno demantuje današnju vijest o izgradnji karantina za prihvat zaraženih koronavirusom u Opštini Ulcinj”, ističu oni na kraju saopštenja

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top