Wednesday, November 25 2020
Posljednja vijest

Uplati depozit iz udobnosti svoga doma

Živimo u vremenu kada su nam mogućnosti neograničene. Sve poslove uglavnom završavamo preko telefona ili računara. Plaćamo račune, trgujemo u prodavnicama, buticima, poručujemo razne stvari online. I sada je to već navika i nije neobično. Brže je, uštedimo dosta vremena, i završimo posao.

Sportska kladionica Meridian, kao što ste već i navikli, ide u korak sa vremenom, prati sve trendove pa je tako i ovoga puta.

Uplata depozita na online nalog za kladjenje se može izvršiti na preko osam načina uplate.agenti 10%

Za svakoga ima po nešto. Ukoliko volite da prošetate za vas su tu uplata depozita u kladionici kod operatera, preko terminala u poslovnici gdje imate 3% bonusa na svaku uplatu, putem Paysafe gold vaučera, na J&A terminalima, putem banke ili pošte.

Ukoliko još uvijek nemate nalog, pravo je vrijeme da se registrujete klikom na meridianbet.me i sportska kladionica Meridian vam poklanja 10eur bonusa za sportsko kladjenje, kao i 100 besplatnih spinova za najbolju online casino ponudu!

Za vas koji pratite trendove i smatrate da su online uplate sigurnije, brže, jednostavnije spremili smo uplate putem kartice, skrill-a, neteller-a, ebankig-a, kao i uplatu putem mpay-a.

Najnoviji način uplate depozita u Meridianu jeste Meridianpay. Ovaj način uplate možete naći na svim Tobacco S Press trafikama širom Crne Gore.

Da bi vam uplata bila još jednostavnija i lakša tu su Meridian agenti koji dolaze na vaš poziv.

Sve što je potrebno da uradite jeste da pozovete Meridian agenta na broj 067/591-872 i zakažete vašu uplatu.

E sad ni to nije sve, za sve vas koji uplatu depozita vršite preko Meridian agenata, sportska kladionica Meridian je spremila nevjerovatnu promociju.

Ukoliko uplatite depozit putem meridian agenta u petak, subotu ili nedelju sportska kladionica Meridian vas časti sa dodatnih 10% bonusa na depozit.

Ova promocija je aktivna samo petkom, subotom I nedeljom, pa zato već danas pozovite Meridian agenta i uplatite depozit.

Dok čekate Meridian agenta čitajte najnovije vijesti iz svijeta sporta na meridianbetsport.me portalu.

Meridian agenti su spremni, vaše je samo da pozovete i da uživate uz najbolju ponudu.

33 comments

  1. Ja imam mog agenta I zovem ga, ne idem više u klad

  2. Ja samo uplaćujem preko agenta kad imam bonus, vala inace ne nikako jer mi je kladionica odma do mene

  3. Ja ovako sam uplacivao samo dok je bila korona vise ne vala sve mi je blizu

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top