Tuesday, April 13 2021
Posljednja vijest

Uplati preko Meridianpay-a i osvoji Samsung Galaxy S20 i 4x Moye Kronos Smartwatch-a!

Sportska kladionica Meridian svoje igrače svakim danom obraduje nekim sjajnim poklonom. Ovaj put su ponovo iznenadili sve, i osmislili sjajnu promociju, koja ne donosi jedan poklon, već pet.

Ako još uvijek nemate registrovan nalog u ovoj kladionici, mi vam preporučujemo da iskoristite sjajnu promociju i pokupite bonuse dobrodošlice. Naime, svaki novoregistrovani igrač, ima odmah iznenađenje na svom nalogu, a to je poklon bonus 10e za sportsko klađenje, kao i 100 spinova za online kazino, koji ima preko hiljadu igara. Registruj se odmah na meridianbet.me i pokupi poklone.

A nakon što budete registrovali vaš nalog, kao način uplate depozita u mjesecu martu mi vam savjetujemo da izaberete Meridianpay.MeridianPay-Smartwatch-samsung galaxy s20-1200x675-b

Ako niste upućeni kako funkcioniše ovaj način uplate depozita, sve što je potrebno jeste da pronađete najbližu Tobacco S Press trafiku, potražite način uplate Meridianpay, i kvalifikujete se za učestvovanje do nevjerovatnih poklona.

Naime, svake subote i nedelje u mjesecu martu, igrači imaju pravo na 10% bonusa na prvu uplatu, pored toga svakog petka onaj igrač koji bude imao najveću ukupnu uplatu osvojiće Moye Kronos Smartwatch!

Nego ni to nije sve, kako smo na početku rekli očekuje vas mnogo poklona, a osim Moye Kronos Smartwatch-a kojeg možete osvojiti svakog petka, tu je i telefon Samsung Galaxy S20, kao glavni poklon koji će obradovati srećnog dobitnika.

Igrač koji bude imao najveću uplatu depozita na kraju mjeseca marta, s tim da je minimalna uplata iznosila 10e, na poklon osvaja Samsung Galaxy S20.

Ako još uvijek niste isprobali svoju sreću i uplaćivali depozit putem Meridianpay-a, iskoristite nevjerovatnu promociju, i neka ovi pokloni dođu pravo u vaše ruke.

Za sve dodatne informacije možete zapratiti Meridianpay na društvenim mrežama, i biti u toku sa aktuelnim promocijama, kao i iznenađenjima.

16 comments

  1. meni je uplata preko MPaya nikakva..ima mnogo procedure ja radije zovem agenta..

  2. Ja nikada preko ovoga nisam uplatio..i ne vuce me nesta

  3. Ipak cu ja ovaj Samsung svidja mi se…

  4. Taman mi je telofon pri kraju moram se boriti za njega izgleda.

  5. Nagrade su odlicne, samo zbog toga predjoh na trafiku sa uplatom

  6. Svakako imam bonus, ne vidim zasto ne bih ucestvovao u nagradnoj igri.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top