Monday, March 8 2021
Posljednja vijest

Uplatom preko J&A terminala dođi do novog telefona!

Sportska kladionica Meridian pripremila je novu promociju! U pitanju je promocija vezana za način uplate, pa da vidimo o čemu se radi!

Nova Meridianova promocija odnosi se na uplatu depozita putem J&A terminala! Ova promocija je nešto drugačija od promocija na koje ste navikli. U ovoj promociji igrači će sakupljati poene koji ih mogu odvesti do Xiaomi Redmi Note 9!j&a

Kako funkcioniše sve ovo? Veoma lako! Svaka uplata depozita putem J&A terminala donijeće vam bod, a evo kako će se bodovi razvrstavati:

Od 1e do 10e -2 boda

Od 11e do 50e – 5 bodova

Od 51e do 100e – 8 bodova

Od 101e do 200e – 10 bodova

Kao što smo rekli, veoma je lako!

Na kraju svakog dana Meridian nagrađuje 10 igraca koji su imali najviše bodova sa po 5e bonusa. A svakog ponedeljka se sabira uplata na nedeljnom nivou i igrač koji bude imao najviše bodova osvojiće Xiaomi Redmi Note 9!

Ukoliko još uvijek nemaš nalog u sportskoj kladionici Meridian, pravo je vrijeme za otvaranje naloga! Kada se registruješ na meridianbet.me sajtu dobijaš 10e bonusa koje možeš iskoristiti na raznovrsnoj spotskoj ponudi, dok je 200 besplatnih spinova namijenjeno za Meridianov online casino. Registruj se odmah i pokupi poklone!

17 comments

  1. Teski uslovi, tj uplacujem na dan 10e rijetko kada vise,a vjerujem da ima onih koji uplacuju dosta..

  2. Fokusiran sam na promociju za Lucky,tj tu je potrebno odigrati najvise nedobitnih tiketa…a kada sam saznao za ovu promociju odma sam poceo da uplacujem preko terminala i automacki ucestvujem u 2 promocije. Jedna mora da dodje.

  3. Od pocetka mjeseca igram tikete samo u kladionicu zbog nagrada koji su ponudjene tamo. Batalio sam sajt i kladjenje preko njega. Sve stopirao zbog zaista zanimljive promocije a i live izvlacenje je novina koja mi se svidja.

  4. Moram skupljati ove bodove svakako uplacujem pa sto da ne preko J&A terminala.

  5. Ucestvujem naravno uplacivacu sada samo prko J&A terminala.

  6. ovo je super ali kod nas nema ovih terminala zato brate imam drugih promocija koje pratim

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top