Thursday, October 22 2020
Posljednja vijest

Uprava policije: ZA TRECINU MANJE KRIVICNIH DJELA

“U julu i avgustu registrovana su 184 krivična djela, u Ulcinju 74, u Baru 110, odnosno 67 manje nego prošle godine u to vrijeme”, izjavio je u utorak načelnik Područne jedinice Uprave policije Miloš Radulović

On je na konferenciji za štampu kazao da je turistička sezona protekla veoma dobro i bezbjedno, zahvaljujući aktivnostima prije same sezone. „Mi smo veći broj lica koja su se stalno pojavljivala u našim izvještajima kao višestruki povratnici u vršenju najtežih krivičnih djela, poslali na izdržavanje kazne, pa je to imalo ogroman preventivni značaj za Bar i Sutomore“, rekao je Radulović, a prenosi Portal Analitika.

„Imali smo veliku aktivnost u kontroli lica koje voze pod dejstvom alkohola, što jeste možda nepopularna metoda, ali je izuzetno dobra preventiva”, dodao je on.

Po njemu, dva najvažnija nerazjašnjena slučaja su napad na Steva Vujačića u njegovom stanu kada je oteto 100.000 eura, te razbojništvo „Kalamper“ pumpe 28. avgusta, kada je odnijeto 15.000 eura. Radulović istiće da ima izvjesna operativna saznanja i o ovom djelima, ali ne može o tome da govori.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top