Wednesday, July 17 2019
Posljednja vijest

Uprava policije: OTKRILI KO JE RANIO PSA

 

Qeni i plagosur, Ranjen pasUprava policije saopštila je da je u kratkom roku rasvijetlila slučaj ranjavanja psa u Ulcinju.

“Odmah po prijavi događaja, u četvrtak, preduzeli smo aktivnosti koji su istog dana rezultirale rasvjetljavanjem događaja. Krivična prijava protiv osumnjičenog Đ.E. (52) iz Ulcinja je nadležnom tužiocu podnijeta u petak”, navodi se u saopštenju i ističe da se ovo lice sumnjiči da je počinilo krivično djelo ubijanje i mučenje životinja i razaranje njihovog staništa i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružje i eksplozivnih materija.

“Konkretno, sumnja da se da je Đ.E. navedenog dana oko 16,30 časova upotrebom lovačke puške, koja je legalno vlasništvo njegovog srodnika i koju je Đ.E. prethodno uzeo iz njegove kuće, u naselju Donji Štoj u Ulcinju, ranio psa čiji je vlasnik A.M. iz Ulcinja”, dodaju iz policije.

Psu je pružena stručna veterinarska pomoć. Policijski službenici su pronašli i oduzeli pušku kojom je, sumnja se, osumnjičeno lice počinilo krivično djelo. (Foto: Podgoricki vremeplov)

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top