Thursday, July 2 2020
Posljednja vijest

URA: ABAZOVIC DONIRAO MJESECNU ZARADU NKT-U

Dritan AbazoviqPredsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović doniraće svoju mjesečnu poslaničku zaradu Nacionalnom koordinacionom tijelu (NKT) za zarazne bolestu u cilju sprječavanja šteta nastalih zbog pandemije koronavirusa, saopštili su iz ove stranke.

Navodi se i da su svi ostali funkcioneri Građanskog pokreta URA donirali svoje zarade i takvim činom iskazali solidarnost sa situacijom u kojem se našla Crna Gora i njeni građani, kao i mnoge druge zemlje svijeta i Evrope.

 

“U ovakvim trenucima sopstvenim primjerom htjeli smo da iskažemo solidarnost prema građanima Crne Gore i prema onima koji su na prvoj liniji odbrane od ovog virusa ali i svih onih kojima ovakva situacija stvara mnogo poteškoća u egzistencijalnom smislu. Pozvali smo i sve svoje kolege na isti čin kako bi ovu situaciju svi prebrodili sa najmanje posljedica i šteta”, ističu iz URE.

Dodaju da će u narednim danima pronalaziti i predlagati rješenja kako bi se građanima u ovakvoj situaciji maksimalno pomoglo i kako bi se sredstva države pravovremeno i solidarno rasporedila na sve one kojima su najpotrebnija.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top