Monday, March 25 2019
Posljednja vijest

URA: JAVASLUK STARE-NOVE MEGAKOALICIJE

URA, Ulqini gjeneratave te rejaIz Opštinskog odbora Građanskog pokreta URA saopštili su da nema objašnjenja za haos koji su građani Ulcinja ovih dana primorani da trpe: od saobraćajnih gužvi usljed investicija u elektro-infrastrukturu pa do javašluka samih izvođača radova koji će ostaviti trajne posledice po ulcinjskim ulicama i trotoarima.

„No, da tu nije kraj pobrinulo se JP ’Vodovod i Kanalizacija’ ostavivši čitav grad, građane i turiste u maju mjesecu 4 dana bez vode! Ono što dodatno zabrinjava jeste da ovo javno preduzeće ćuti i ne oglašava se povodom ovog problema ostavljujući svoje građane u nevjerici, dok njihova nervoza razumljivo raste svakim satom bez pijaće vode“, navodi se u saopštenju i poziva JP Vodovod i kanalizaciju da informiše javnost zbog čega Ulcinj već četvrti dan nema vode i kada će građani konačno dobiti vodu.

“Mi iz GP URA smo svjesni da su licni interesi ove koalicije daleko ispred javnog interesa, kojeg, da budemo realni, i nema u ovoj koaliciji. Zato, krajnje je vrijeme da građani Ulcinja polaku okrenu leđa jednoj neodgovornoj garnituri politicara”, dodaju iz ove političke grupacije.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top