Thursday, July 9 2020
Posljednja vijest

URA Markovicu: VI UPRAVLJATE VALDANOSOM, VI I ONI KOJE STE INSTALIRALI SU DOZVOLILI DEVASTACIJU

URAIz ulcinjskog Odbora Građanskog poreta URA ocijenili su da je tužno da premijer jedne države bude toliko “neobaviješten” ili bahat pa bez trunke stida izgovara neistine.

Marković je u petak rekao da uvalom Valdanos upravlja Opština.

“Kažete da ste zaštitili Valdanos? Pa ima li kraja vašem bezobrazluku? Tamo već skoro 45 godina propadaju masline, skoro da se mnoge od njih ne mogu više ni spasiti. Građanima ne vraćate oteto, a u više navrata, naročito 2010. godine ste pokušali da ga prodate tajkunima. Htjeli ste da posiječete i premjestite hiljadugodišnje masline, a onda kada vam se otkrila korupcija, koja je bila toliko providna, odustali ste privremeno od te namjere. Vaša Vlada je u međuvremenu dozvolila devastaciju i divlju gradnju koju i sami pominjete. Tamo ne zalazi inspekcija, opet vjerovatno zbog korupcije, finansijske i političke. Za vašu bolju informisanost, Vlada Crne Gore upravlja Valdanosom preko Ministarstva odbrane, a ne Opština Ulcinj. Ona je, zahvaljujući vašoj politici opština sa najmanje ingerencija u ovoj državi i ne upravlja niti jednim vrijednim lokalitetom, jer ste se vi pobrinuli da tako bude”, ističu iz URA Ulcinj.

Iz te partije dodaju i da “odgovornost koju premijer Marković prebacuje na opštinske funkcionere ne pije vodu, jer su oni zapravo koalicioni partneri DPS-a.”

“Ti u opštini kojima prebacujete odgovornost su vaši ljudi i vaši koalicioni partneri. Bili ste aktivni u kampanji da bi ih instalirali. Zato vas pozivamo da prestanite da radite protiv građana i neistinama prikrivate nedjela. Ostavite Crnu Goru i njen prostor na miru, već ste ga dovoljno uništili”, zaključuje se u reagovanju URA Ulcinj.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top