Wednesday, December 12 2018
Posljednja vijest

URA na Novogodisnjem koktelu: LJUBAV PREMA ULCINJU VODI NAS DO POBJEDE

URA (1)Sinoć je OO URA Ulcinj održao Novogodišnji koktel kome su prisustvovali članovi,simpatizeri, prijatelji i predstavnici medija i civilnog sektora.

Predsjednik pokreta URA Dritan Abazović kratko je pozdravio goste čestitajući praznike i navodeći da je 2017. bila izuzetno uspješna za Opštinski odbor, te da je URA spremna za lokalne izbore.

“Pripremili smo konkretan program u 16 oblasti, ali najbitnije je da URA nudi nove kadrove. Nudi neukaljane intelektualce koji vole svoj grad i koji su spremni uložiti svoje znanje, kreativnost i energiju u nastojanju da Ulcinj ponovo bude ono što zaslužuje – regionalni centar turizma! Imamo sve što treba da postanemo najprosperitetniji grad u državi. Nakon promjena u februaru krećemo u realizaciju te misije”, rekao je on.

Prisutnima se obratio i čovjek koji je osmislio kampanju URA Ulcinj, predsjednik Zanatsko-preduzetničke komore Crne Gore Boris Mardjonović.
„Vratio sam se da pomognem svom gradu. Odlučni smo da pobijedimo, da pokažemo i dokažemo da možemo bolje. Spremili smo pobjednički program, kojeg svi moramo promovisati zajedno. Svima kojima je stalo do Ulcinja prihvatiće ova rješenja kao bazu budućeg razvoja”, kazao je Marđonović.

Kampanja URA u Ulcinju počela je 25. decembra, a njome su predvidjene brojne aktivnosti.
Očekuje se da URA narednih dana preda izbornu listu pod nazivom „URA za Ulcinj – Ulcinj novim generacijama“!

 

One comment

  1. dr miko jovanovic beograd

    koliko mladosti i ljepote,pameti i dobrote na jednom mjestu.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top