Saturday, February 23 2019
Posljednja vijest

URA: PODRSKA PREDLOGU DA DR TULIC BUDE POCASNI GRADJANIN

 

Omer BajraktariURA Ulcinj daje svu podršku inicijativi građanina Hasana Karamanage da prof. dr Cane Tulić bude počasni građanin Ulcinja, saopšteno je iz te političke stranke.

U toj partiji su uvjereni da bi većina građana Ulcinja podržala ovaj prijedlog.

„Napominjemo da je tokom svoje diskusije u srijedu u Skupštini opštine Ulcinj, naš odbornik, mr Dritan Abazović, pomenuo dr Tulića kao osobu koja nesumnjivo zaslužuje to priznanje“, kažu iz URE i dodaju da bi „upravo ovakve ličnosti, kao dr Tulić, te umjetnici, naučnici, glumci, sportisti, koji su pomogli da se ime našeg lijepog grada prepoznaje po dobrom u Evropi i svijetu, trebale dobiti titulu „počasni građanin Ulcinja“.

2 comments

  1. dr miko jovanovic beograd

    dobro da se neko ,konacno,sjetio da pokrene takvu inicijativu.Ne dopada mi se sto se taj predlog nasao na dnevnom redu u epidemiji predloga za pocasne gradjane jer je nas Bato to ODAVNO zasluzio.Ne bi pogrijesili kad bi tom predlogu pridruzili i brata mu,prof.dr.Gorana Tulica .Time bi ublazili gresku i propust u Batovom slucaju, pravovremeno donijeli odluku u Goranovom slucaju. a uvelicali taj dogadjaj,jer rijetkost je ,ne samo u Ulcinju vec i u cijelom svijetu da dva brata, dva izdanka cestite porodice Tulic,dozive priznanje koje su svojom djelima i ponasanjem prema Ulcinju zasluzili.

  2. Potpuno ste u provo g.din Jovanoviću.
    Grad treba da se ponosi sa našim Profesorima.
    Veliki pozdrav!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top