Monday, July 16 2018
Posljednja vijest

URA Ulcinj: MARKOVICU, VASA PREDIZBORNA OBECANJA LICE NA HOTEL “GALEB”

URA, Ulqini gjeneratave te reja“Za jednog premijera drzave i bivseg ANB-ovca kakav je Dusko Markovic, cudi sto je tako lose informisan. Samo da podsjetimo premijera da je Ulcinj, nakon 27 godina vladanja njegove partije, opština sa najvećom stopom nezaposlenosti, najmanjim stepenom razvoja i to zbog tih privrednih giganata koje je uništila njegova Vlada. I sad, opet pred izbore, stara prica – razvoj! Nije valjda da je premijer pomislio da se razvoj pokrene jednim kružnim tokom ispred opštine!?”, saopsteno je u reagovanju OO URA Ulcinj, povodom posjete predsjednika Vlade.

“Nakon zvanične posjete premijera Markovića opštini Ulcinj, sve je postalo kristalno jasno, odnosno dato je zeleno svjetlo da lavina predizbornih lažnih obećanja može da krene. To su Markovicu projekti koji su davno trebali da budu završeni, od magistralnog puta Ulcinj Krute pa do osvetljenja u Starom Gradu, odnosno projekti čiju realizaciju najviše koči vasa Vlada i vasa instalirana lokalna samouprava. Samo da ste u toku”, naveli su iz ulcinjske URA.

“Sa ovakvim radom i ovakvom politikom DPS-a i satelita, i sa ovakvim lažnim obećanjima i pogrešnim pristupom svakom problemu Ulcinj neće nikada ući u eru razvoja. Jer zna se koji projekti mogu da pokrenu razvoj Ulcinja, a to su Solana, ruinirani hoteli kao i poljoprivreda. Premijer ni jedno od tih bitnih činilaca razvoja nije pomenuo. Kao ni Valdanos”, istakli su u URA.
“Nadali smo se da će premijer biti informisan makar o nekim stvarima u lokalnoj upravi. Odati poštovanje stanjem u finansijama opštine u periodu kada opštini i javnim preduzećima prijeti blokada od Poreske uprave zbog neplaćanje poreza i doprinosa je deprimirujuće i svejstveno samo najvecim politickim manipulatorima. Da je stanje u javnim finansijama bajkovito ne bismo tražili pomoć od 300.000eura u sred turisticke sezone i ne bi se dugovalo desetine milona eura”, rekli su iz URA.
“Mi smo svjesni da Marković mora da odbrani lokalnu vlast koju je on instalirao, ali ne može se odbraniti neodbranjivo. Građani Ulcinja ne vjeruju više lažim obećanjima, i građani znaju da je ova najgora lokalna vlast u istoriji”,  zakljucili su u OO URA Ulcinj.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top