Saturday, July 4 2020
Posljednja vijest

URA Ulcinj: SKANDALOZAN ISTUP GRADONACELNIKA NREKICA

Nevryz ShaptafiPriznanje predsjednika Opštine Ulcinj Ljora Nrekića (DPS) koji je javno kazao da se u toj opštini vrši partijsko zapošljavanje, uprkos tome što u lokalnoj upravi postoji problem viška zaposlenih je ravno najvećem skandalu, saopštio je danas Nervuz Šaptafi, potpredsjednik ulcinjskog odbora URA.

On je pozvao tužilaštvo “da bez ikavih prikupljana dokaza uhapsi Nrekića jer je”, kako kaže “čovjek javno priznao da vrši krivično djelo zapošljavajući po partijskom ključu zajedno sa koalicionim partnerima, odnosno svim strankama koje čine vlast (sekretari)”.

“Nrekić je javno priznao da Opština Ulcinj radi izvan zakona i URA će uraditi ono što procedure nalažu u ovom trenutku. Danas smo poslali urgenciju Agenciji za sprječavanje korupcije u kojoj zahtijevamo od te institucije da pokrenu proces protiv Ljora Nrekića bez ikakvog odlaganja. Takođe, obratićemo se i ombudsmanu jer Nrekić i njegovi sateliti vrše otvoreno diskriminaciju građana po partijskoj liniji”, ističe Šaptafi.

Kaže da je ovo savršena ilustracija i dokaz afere “Snimak” “koju vladajući DPS i njegovi sateliti u Crnoj Gori i u Ulcinju sprovode već decenijama unazad i tako dolaze do većine.”

Šaptafi ukazuje i da vjeruje da se u svakoj opštini dešava isto, samo što je, kako kaže, Nrekić skupio sange pa sve priznao.

“Ako ništa drugo, hvala mu što je rekao istinu”, dodaje potpredsjednik ulcinjske URA-e.

“Istrajaćemo dok ne vidimo leđa najgoroj vlasti u istoriji Ulcinja ali i tridesetogodišnjoj vlasti DPS-a koja i na državnom nivou funkcioniše na ovaj način. Vjerujemo da i građanima postaje savršeno jasno da sa ovakvom kriminalnom skupinom ljudi ne može biti ni nade za bolju perspektivi niti Ulcinja, niti cijele Crne Gore”, zaključuje potpredsjednil ulcinjske URE na kraju saopštenja.

One comment

  1. Na daj nemoj te se zezat, zar je moguce da ste to vec sad otkrili da ima I toga, e onda vam ovo stvarno svima u opstini pokazuje koificijenat inteligencije, pod hitno sve izbaciti iz opstine I da se pocne sa novim kadriovima koji ne dzba lebare koji vole svoj grad!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top