Wednesday, September 30 2020
Posljednja vijest

Utisci sa modne revije: LIJEP OSJECAJ I PUNO LJUBAVI ZA SVOJ GRAD

 

Fashion Edita NimanbeguModna revija održana u Starom gradu opravdala je sva očekivanja. Ogroman trud, znanje i veze koje su ulcinjski umjetnici Edita Nimanbegu, Leo Janković, Muho Uruči i Anela Zuberović godinama samostalno gradili i razvijali, pokazali su se u punom svijetlu.

Oni su, uz podršku lokalnih institucija i preduzetnika, uspjeli da Ulcinj postave na mapu gradova u kojem se održavaju ovakvi spektakli.

Zato bi najavljena revija u septembru, koja bi trebalo da postane tradicionalna, značila da je sazrela svijest da se dobrom organizacijom ovakvih manifestacija može postati prepoznatljiv u regionalnim razmjerama, ali i da se produži turistička sezona.

Važno je svakako da smo imali priliku da se uvjerimo da još jedno mlado, perspektivno ime iz Ulcinja, Leonora Baša, na velika vrata ulazi u svijet mode.

U svakom slučaju, posjetioci su u subotu veče na prekrasnom Trgu robova mogli da uživaju u ljepoti i da se uvjere da se sa malo para, ali prije svega sa puno ljubavi, može mnogo uraditi za svoj grad.

Lijep je to osjećaj i saznanje, u vremenima neviđene pohlepe, ogavnog sebeljublja i vlastoljublja i teškog primitivizma. (M.Canka)

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top