Monday, March 8 2021
Posljednja vijest

“Vijesti“o izborima u Ulcinju: I VLAST PRIZNALA DA JE LOSE RADILA

Ulcinjski političari iz vlasti i opozicije ocijenili su u izjavama za „Vijesti“ da su oni bili nužni jer vlast nije funkcionisala i nije imala kapaciteta da odgovori zadacima.

Organizacija vanrednih izbora koji će biti održani vjerovatno krajem januara naredne godine koštaće oko 50 hiljada eura.

Novinar tog dnevnika Samir Adrović navodi u svom osvrtu da izbori dolaze u nezgodno vrijeme za sve. „Mučno će biti poći za glas, recimo u Kravare, gdje je svih šest izvora pijaće vode zaraženo ešerihijom koli, a gotovo niko nije ni prstom mrdnuo niti se raspitao za zdravlje više od 1500 seljana. Teško će biti tražiti glas i od ugostitelja ili trgovaca nakon za njih frustrirajuće sezone koju su obilježili inspektori sa visokim novčanim kaznama koje još plaćaju.

Nimalo lako neće izgledati ni pohod na glasove kod one populacije koja je čvrsto vjerovala u obećanja da će početi investicije, zaposlenja i bolji život. Što novo obećati obespravljenim radnicima Solane za glasove? Na kraju, kako animirati građane da izađu na izbore kada predstavnici prethodne vlasti potpišu dokument u kome pišu da su radili loše…“, pita se Adrović.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top