Tuesday, December 18 2018
Posljednja vijest

Visi sud za prekrsaje: UKINUTA PRESUDA ALOVICU, TUZICE POLICAJCE I DRZAVU

 

Shisha BarViši sud za prekršaje u Podgorici ukinuo je presudu kojom je ugostitelj Skender Alović kažnjen sa 1.500 eura, saznaje Portal Ul-info.

Ta kazna je izrečena prije godinu dana u ulcinjskom Odjeljenju Sudu za prekršaje, po prijavi Odjeljenja bezbjednosti u Ulcinju, zato što je u Alovićevom lokalu „Shisha bar“ došlo do, kako se isticalo, remećenja javnog reda i mira tokom fudbalske utakmice Jermenija-Albanija, odigrane u oktobru 2015. godine.

U prijavi se takođe navodilo da su gosti lokala uzvikivali riječi vrijeđanja na osnovu nacionalne pripadnosti i da su isticali zastave države Albanije, kao i da je Alović „propustio dužni nadzor“.

Ovaj ulcinjski ugostitelj je tvrdio da nije bilo nikakvog incidenta i da policija nije dolazila.

Alović je izrazio zadovoljstvo presudom i rekao da na ovome neće stati. „Tužiću policajce koji su davali lažne izjave i državu Crnu Goru“, dodao je on.

One comment

  1. Ohrabrujuća presuda Višeg suda u PG, nadam se da će g. Alović istrajati do kraja pravdu u ovom slučaju i da će šovinistički policajci dobiti zaslužene kazne za ovo što je u njihovoj šupljoj glavi smišljeno. Inače, multietničnost i tolerancija je samo na papiru u CG, uzmite samo primjer fudbalskog sudije koji psuje igrače Otranta na nacionalnoj osnovi i to dok im sudi u sred utakmice, da ne pričam dalje.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top