Sunday, September 27 2020
Posljednja vijest

Vlada Crne Gore: OD PONEDJELJKA OSTRE MJERE

Vlada, QeveriaOd ponedjeljka će u Crnoj Gori biti zatvorene sve vaspitno-obrazovne ustanove najkraće 15 dana, odlučilo je Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti.

Od subote su zabranjena i sva javna okupljanja na otvorenom i u zatvorenom prostoru, kao i ulazak kruzera i jahti u naše luke.

Odlučeno je da se zatvori i više graničnih prijelaza, uključujući i Sukobin.

Zabranjena je posjeta osobama koje su na bolničkom liječenju.

3 comments

  1. Čime se hvali Opstina Ulcinj. Postaviće rasvetu do Ade bojane, sramota.
    Put je asfaltiran l980 godine. Nakon četrdeset godina postavljena rasveta do Breg vije. Za četrdeset god. Imamo veliki broj saobraćajni udesa, gde su živote izgubili veliki broj ljudi, đe je prečinjena velika mat.šteta. Što se čekalo do sada ili ste čekali pogodan momenat za vas a što je Štoj područje đe tokom leta na dan boreve veliki broj turista to nije bitno.

    Žalosno!

    • Zašto ne preduzimate nešto oko napustene stoke. Svjedoci smo da svako vece ne auto putu R17 tj. put velika plaža Ada bojana kod Hotela Caza Grande, oko 100 krava blokira auto put.

  2. BOLJE NEKAD NEGO NIKAD…SADA JE DOŠLO VRIJEME …NIKADA NIJE KASNO…MENE RADUJE ŠTO ĆE DA SE OSTVARI TJ. , REALIZUJE OVAJ PROJEKAT KOJI JE INICIRAN prije mnogo godina … NO!!!! NEKA SE OSTVARI, BIĆEMO ZADOVOLJNI…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top