Wednesday, March 20 2019
Posljednja vijest

Vukadinovic: TREND RASTA DPS ZAUSTAVLJEN U ULCINJU

Politički analitičar Srđan Vukadinović izjavio je da je trend rasta Demokratske partije socijalista započet na Cetinju, Petnjici i u Mojkovcu zaustavljen u Ulcinju. „To je trebalo da bude signal DPS-u da opozicione partije prave drugačiju strategiju nastupa, koja vidimo da daje neke rezultate“, rekao je on „Pobjedi“ komentarišući rezultate jučerašnjih lokalnih izbora u Beranama, gdje je opozicija odnijela pobjedu.

Vukadinović je istakao da je i primjer Berana pokazao da građani kažnjavaju lokalnu vlast koja ne ispunjava svoje obaveze. „Ne možemo se baviti visokom politikom dok grad tone sve dublje u probleme“, dodao je on.

One comment

  1. Ako ćemo pravo , DPS je imao odlican rezultat u Beranama , na koncu , kao i u samom Ulcinju . Koliko vidim , da su SDP i Pozitivna usli zajedno u ovu trku sad bi se u stvari oni pitali o mnogo cemu. Taj podatak je zapravo kljucan i dobar pokazatelj na koji nacin ova vlast ima sansu da konacno odleprsa, pa i samim izborima u PG koji bi momentalno doveli do parlamentarnih … SDP ce morati sto prije odmrznuti korake i razbiti neke principe i stavove jer od svega nista bit nece , dakle DPS nije i ocigledno nece dozivjet pad trenda vec je to iskljucivo stvar teorije i eventualnih mogucnosti na koju ce ceh stete ili koristi svakako morat opozicija preuzet na sebe , jer su opet , oni sami jedini i iskljucivi dosadasnji temelj rasta trenda DPS a .
    Koliko su dorasli i koliko su se opametili , vidjecemo ..

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top