Wednesday, January 16 2019
Posljednja vijest

Vukoslavcevic: ZELIMO REZULTATE, DOSTA JE OBECANJA

Nina Vukoslav_evi_Saopštenje za javnost kandidatkinje za odbornicu liste “SDP Ranko Krivokapić Da oživi Ulcinj” Nine Vukoslavčević
Praksa upravljanja Ulcinjem posljednjih 27 godina, potpomognuta sa nedomaćinskim odnosom državnih vlasti stvorila je od Ulcinja tipičan tranzicijski grad, koji izgleda zapušten, iz kojeg odlaze mladi i školovani ljudi. Grad koji umire. Grad koji danas ima manje hotela nego prije 30 godina. Grad koji danas ima manje zaposlenih nego prije 30 godina. Grad koji danas ima manje stanovnika nego prije 30 godina.

Trenutno stanje Ulcinja je u velikom neskladu sa prirodnim resursima i potencijalom sa kojim raspolaže.
Postojeća praksa upravljanja mora biti zamjenjena novom, koja će grad povesti putem razvoja i prosperiteta, koja će mu vratiti nekadašnji sjaj i ugled.

Danas smo više nego ikad svjesni da bez međusobne saradnje, dogovora i konsenzusa o najvažnijim pitanjima i problemima sredine u kojoj živimo nema njenog razvoja. Bez stalnog dijaloga i jačanja komunikacije svih relevantnih segmenata lokalne zajednice, te razmjene iskustava ne možemo postići viši životni standard, pomoći najugroženijim članovima naše zajednice niti osigurati budući napredak našega grada i svih njegovih građana.

SDP je zato posvećen saradnji i potrebnoj sinergiji svih potencijala grada jer to je ono što nam treba nasuprot zakulisnih koalicionih trgovina vječnih gradskih političkih feudalaca koji su upropastili grad.

Izbori su zato još jedna prilika za ozbiljno promišljanje o našoj i budućnosti našega grada. Moramo odlučiti šta nam je bitno – rezultati ili obećanja. Sigurni smo da svi znamo odgovor. Moramo našu budućnost povjeriti onima koji znaju i mogu da vode ovaj grad.

Vrijeme je da Ulcinj dobije vlast koja će biti istinski opredijeljena da ono što obeća i zacrta, zaista i ostvari i koja će biti u stanju da ga vodi putem napretka i budućnosti koja odiše optimizmom.

Glas za SDP je glas za vlast koja će biti u stanju da oživi Ulcinj. Da se iz njega više ne odlazi, da posebno mladi ostanu u njemu nalazeći za sebe posao i obezbjeđujući pristojan život. Da se Ulcinjem upravlja iz Ulcinja, a ne daljinskim upravljačem iz Podgorice i namirenjem ličnih interesa i potreba pojedinaca na vlasti.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top