Sunday, July 5 2020
Posljednja vijest

Xh.Peroviq: OVOGA PUTA NAM JE PLJUNUTO U LICE!

Xhemal PeroviqObratite pažnju na bezočnost izjave: “… Saglasan sam sa činjenicom da država nije ulagala potrebnu pažnju da bi očuvala maslinadu i dosta je teško vjerovati da bi se tu nešto moglo promijeniti u narednom periodu. To znači da bi kroz neki aranžman koji moramo dogovoriti, masline na održavanje i upravljanje trebalo povjeriti nekom ko će imati izrazitiji interes od Vlade da se tim bavi. To je, pretpostavljam, privatni interes”, Znači “… država nije ulagala potrebnu pažnju…” ?!

A zašto nije? Zašto nije obratila pažnju na brojne proteste na hiljade građana Ulcinja, koji traju dvadeset godina, sa jedinim ciljem: DA UKAŽEMO KAKO MASLINE PROPADAJU?! Zar mi i naši napori nijesmo vrijedni vaše pažnje?!

Slično je u prepunoj sali Skupštine opštine, prije više od deset godina, izjavio tadašnji ministar poljoprivrede Milutin Simović! To je obrazloženje za naivne (kupljene, prestrašene… šta sve znači ovaj fenomen?!)

U međuvremenu, masline propadaju! Znači traži se PRIVATNIK, koji će revitalizovati i gazdovati racionalno maslinama, ali da to ne budu STVARNI VLASNICI! I što je najžalosnije, progutaće ovaj narod i ovo! I glasaće! Za svoje dželate! A možda i neće, vidjećemo!

“GRUPA ZA VALDANOS”, predvođena MOGULOM, još danas će pokrenuti kampanju! Sa nadom da će se tokom ove kampanje identifikovati i SVI ONI KOJI SU DO SADA GLUMILI! IDEMO SVI mi koji smo stajali iza slogana jednog od protesta (najmasovnijeg) “Odbranimo našu imovinu i dostojanstvo”. Jer, ovoga puta nam je pljunuto u lice!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top