Thursday, July 19 2018
Posljednja vijest

Zagovic odgovorio Erovicu: CITAJTE PJESMU O POLTRONSTVU PRED SPAVANJE

ZagaSaopštenje za javnost člana Građanskog pokreta URA Mevludin Zagovića.

Razumijem potrebu ulcinjskih DPS-ovca da preko Abazovića dobiju priliku da daju sebi na značaju, dodvore se podgoričkim “šefovima” i izađu iz totalne anonimnosti. Mi razumijemo da to više predstavlja frustraciju i opsesije koju imate prema Abazoviću, koji vas uredno demontira i razobličava vaše štetne aktivnosti u Ulcinju i cijeloj Crnoj Gori. Kako opsesija zna da preraste u ozbiljnu psihičko stanje bilo bi dobro da već od sada razmišljate kako ćete se ponašati u opoziciji, kako bi vam poslije sve lakše palo. Stanje u koje ste zapali ne dozvoljava vam da vidite probleme građana Ulcinja koje je DPS stvorio, ali zato tražite prostor da udovoljite Vašim šefovima u Podgorici. Vaše namjere prema ovom gradu su kristalno jasne, one se vide na svakom koraku, što god ste dotakli uništili ste. Zato dalje ruke od Ulcinja.

Kako se bliže lokalni izbori, a i vrijeme kada će Vaš šef doći u Ulcinju kako bi još jednom pokušao da prevari građane Ulcinja, izjava instrumetalizovanog Erovića jedino se može tumačiti kao pretkvalifikaciono djelo za kasting koji vodi do mjesta pored šefa prilikom njegove posjete, a možda i jednu zajedničku fotografiju ili selfi.

U tom smislu, kao terapiju preporučujemo kao djelotvorno da još jednom pročitate pjesmu o poltronstvu. Naučite je napamet i ponavljate je pred spavanje. Na taj način možda i jednom shvatite da ste na pogrešnoj strani, a da vam opsesije i frustracije nisu saveznici na putu otrežnjenja. Zato ponavljajte stihove!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top