Tuesday, January 19 2021
Posljednja vijest

Zagrizi bonus od 1001%!

Sigurni smo da ste svi do sada vidjeli novu reklamu ekipe The Books of knjige koja se vrti na malim ekranima. Dragan je odlučio da spasi dobitan tiket u iznosu od 2000e! Da bi došao do tog dobitka morao je da pliva u hladnoj vodi, pa čak i da ostane u njoj 2 sata!


Nemoj biti kao Dragan, već posjeti meridianbet.me sajt i pronađi kvote koje će biti baš po tvojoj mjeri. Na sportskoj ponudi možete pronaći najbolju ponudu na fudbalske, košarkaške, teniske i ostale sportske mečeve.

Poznato je da je sportska kladionica Meridian kuća najvećih bonusa, a ti zagrizi svoj dio bonusa! Jednostavno je. Što više parova odigrate na tiketu, bonus će biti veći.

Ukoliko još uvijek nemaš nalog, vrijeme je da ga napraviš klikom na meridianbet.me jer ti sportska kladionica Meridian daje bonus u iznosu od 10 eura za sportsko kladjenje, kao i 100 besplatnih spinova za online casino.zagrizi bonus

5 parova donosi minimalan bonus od 3%. Dok će vam 10 parova donijeti bonus od 25%! Ukupan broj od 15 parova na tiketu donijeće vam 50% bonusa! Ukoliko duplirate broj parova na 30, bonus će se povećati 3 puta više, što znači da je to 150%!

A za sve ljubitelje dugih tiketa i iščekivanja, svaki tiket sa 40 parova sa sobom donosi nevjerovatan bonus od 1001%!

Dragan je imao strah od Aligatora koji bi mogao da ga „iskida“ ali je ipak ušao u mutnu vodu. Nemoj se plašiti Aligatora već zajedno sa njim zagrizi bonus!

40 comments

  1. Reklama nije mogla bolja biti naravno sa Buksovcima je vazda smeh do suza.Bonus je odlican narocito za mene jer igram bas dosta parova na tiketu.

  2. Ja stalno igram tiket sa više parova tako da mi bonus dodje dosta dobar

  3. Zato i igram u meridijan jer su bonusi odlični.

  4. Bonusi su odlični, još kad bi bilo više dobitaka…

  5. Bonus je vrhunski. Nekad ne mogu ni da vjerujem koliko mi dobitak uveca.

  6. Na mali broj parova i nije neki bonus, ali zato kad vikendom odigram vise od 10 parova, itekako mi poveca dobitak.

  7. Bonus je jedan od razloga zbog kojih se u Meridian kladim. Jos u periodu kad je happy hour dobijem ekstra 40% veci bonus. Top.

  8. Nisu loši bonusi, ali ja mislim da ima boljih kod ostalih

  9. Jes, ka da će neko sastavit 40 parova, to bi bio ka račun iz lakovića

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top