Thursday, January 28 2021
Posljednja vijest

Zakucaj za Iphone 12!

Jeste li učestvovali u novogodišnjim promocijama sportske kladionice Meridian, je li možda baš vama u ruke došao neki od fantastičnih poklona?

Ukoliko nije, nemojte da budete neraspoloženi, ova sportska kladionica nema namjeru da prestane sa promocijama i poklonima, kao što smo rekli čarolija u Meridianu se nastavlja.

Ako se pitate šta su oni to pripremili za vas, i ovaj put će vas iznenaditi, u pitanju su vrijedni pokloni, kao što možete i da pretpostavite, a to su: 4 Playstation 4 pro konzole, 4 mobilna telefona Iphone 12 i 5 mobilnih telefona Xiaomi Redmi Note 9! zakucaj za iphone 12 (1)
Još jedna novogodišnja promocija sportske kladionice Meridian koja sa sobom nosi sjajne poklone! Ponovo se takmiče nedobitni tiketi i to oni sa 4-7 parova koji sadrže bar jedan par iz NBA lige. Igrač koji bude imao najviše gubitnih tiketa u toku sedmice osvojiće Iphone 12. Svake srijede dijeliće se po jedan Iphone 12.

Ukoliko još uvijek nemaš nalog u sportskoj kladionici Meridian, pravo je vrijeme za otvaranje naloga! Kada se registruješ na meridianbet.me sajtu dobijaš 10e bonusa za sportsko klađenje, dok je 200 besplatnih spinova namijenjeno za Meridianov online casino.

13 comments

  1. Svidja mi se nagrada taman mi jedan treba telefon

  2. Bas bi mi telefon trebao d aznate ima li ikakve sanse za mene…

  3. Sjajna nagrada cus nema kud bolje od ovoga…

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top