Thursday, July 19 2018
Posljednja vijest

Zasto Stari grad nije u UNESCO: NA UTVRDJENJU PODIGLI HOTEL!?

 

Objekti ne Kala, Objekat u Starom graduStari grad u Ulcinju nije prije tri sedmice uvršten na svjetsku listu spomeničke baštine pod zaštitom UNESCO-a, kao dio sistema venecijanskih odbrambenih utvrđenja između 15. i 17. vijeka.

Ulcinj je nominovala Vlada Crne Gore, ali ovaj grad nije, kako je izjavio glavni koordinator tog zajedničkog projekta Italije, Crne Gore i Hrvatske Miljenko Domijan, prošao ocjene evaluatora.

“Dovoljno je reći da su u Ulcinju na mletačkoj utvrdi podigli hotel!?”, rekao je Domijan.

5 comments

  1. Srusiti kvazi hotel i protjerati divljane.

  2. To vam je podigao Gezim Hajdinaga ljubimac Vlasti…I NE SERITE VIŠE..svaku dan čovjeke dobija novu funkciju kao nagradu

  3. Na tom lokalitetu jedino je mogao graditi neko ko ima tako jaka ledja da niko mu zucnuti nije smio…Sve ostalo je samo suplja prica..To treba rusiti jer je strano tijelo u Starom Gradu..

  4. Hvala bogu da zivim u inostranstvu. Crna Gora je vic od drzave a stari grad Ulcinj da ne spominjemo sta se radi od njega, zamislite da se u jednom tako lijepim starim gradom pocne izgraditi hotel a da ni posle 10 godina nije zavrsen, pravi zlocin gradonacelnika poslati pravo na dozivotnu robiju…

  5. gezim gezim, djali shimos, eto vam ga

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top