Thursday, April 26 2018
Posljednja vijest

Zec: KARISMA I TUI HOCE HTP “ULCINJSKA RIVIJERA” NA 30 GODINA

 

Radomir Mikan ZecHrvatska kompanija Karisma internešnal koja posluje u okviru TUI zainteresovana je da na 30 godina zakupi HTP ,,Ulcinjska rivijera“ i rekonstruiše objekte godinu dana nakon što bi preuzela”, izjavio je izvršni direktor ovog preduzeća Radomir Mikan Zec.

On je Pobjedi kazao i da je Odbor direktora ,,Ulcinjske rivijere“ pozitivno ocijenio interesovnje TUI-a za ovu kompaniju smatrajući to veoma važnim kako za Ulcinj tako i za turizam cijele Crne Gore.

“Odbor direktora je pokrenuo inicijativu da se ide u zakup na 30 godina sa firmom Karisma internešnal, odnosno Karisma hotels Adriatik koja je u sastavu TUI. Na Odboru su bili protiv samo manjinski akcionari jer njima više odgovora da se Ulcinjska rivijera proda kako bi uzeli novac od 37 odsto akcija”, kazao Zec.

On smatra da će i Skupština akcionara Ulcinjske rivijere, poput Odbora direktora, takođe podržati ulazak TUI u ovu ulcinjsku kompaniju, iako se neki manjinski akcionari protive.

“Od juče TUI radi idejne projekte. Već se rade ogledne sobe za četiri i pet zvjezdica, koji treba da se usvoje. Oni se ozbiljno pripremaju za preuzimanje naše kompanije“, kazao je Zec. On je podsjetio da se priprema međunarodni tender na kome je, po njegovim rijećima, Karisma internešnal favorit i koja bi preuzela poslovanje Ulcinjskom rivijerom.

Karisma je nedavno preuzela upravljanje hotelskim riztortom „Ruža vjetrova“.

– Ulaskom TUI u Crnu Goru Ulcinj će vratiti stari sjaj iz sedamdesetih godina, a dovesti turiste i u ostala naša turistička mjesta. Radi se o najvećem turoperatoru, firmi TUI sa 35 miliona turista godišnje, 150 svojih aviona, 13 kruzera, 30 milijardi ukupnog prihoda – kaže Zec.

Oni bi kako najavljuju u pismu o namjerama u prvoj fazi adaptirali i rekonstruisali Veliku plažu i auto kamp „Neptun“, a druga faza bila bi adaptacija Ade Bojane za koju bi idejno rješenje bilo napravljeno iduće godine.

One comment

  1. Možda se i desi 2100 godine kada napokon otidje llopovska garnitura

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top