Abazović čestitao Dan Opštine: DOLAZE BOLJI DANI ZA ULCINJ

Ulcinj je odabrao da krene putem preporoda i napretka, ostavljajući iza sebe sve ono što ga je kočilo u toj namjeri. Svima je jasno da slijedi era u kojoj će se prema gradu državna i lokalna vlast odnositi sa nemjerljivo više ljubavi i pažnje, rekao je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović povodom Dana Opštine Ulcinj.

Abazović je podsjetio da je potcjenjivački odnos vlasti prema Ulcinju završen i da se to najbolje pokazalo kada da su hiljadugodišnji maslinjaci na Valdanosu oslobođeni i predati u ruke starim vlasnicima i njihovim nasljednicima.

“Borimo se da sačuvamo Solanu i da od nje, kao državnog vlasništva, imamo višestruku korist, kako država i grad, tako i flora i fauna”, kazao je Abazović.

On je dodao da se aktivno radi na promociji Ulcinja i Velike plaže kao najatraktivnije turističke lokacije u ovom dijelu Jadrana i dovođenju renomiranih investitora koji će sa sobom donijeti i velike hotelske brendove.

“Želimo sačuvati biser kakav je Ada Bojana, kao i spojiti Ulcinj sa Velipojom mostom koji će dvije dvije obale rijeke Bojane spojiti na svega par minuta. Uradili smo sve da hotel Mediteran dobije novu priliku, a intezivno radimo na tome da hoteli Galeb i Albatros izađu iz začaranog kruga, kako prošlogodišnji špic turističke sezone ne bi bio postpandemijska slučajnost već ustaljena praksa za koju ćemo nastojati da širimo na polugodišnji i devetomjesečni interval”, zaključio je Abazović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

CEDIS: U PONEDJELJAK I UTORAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ
CEDIS: U PONEDJELJAK I UTORAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u ponedjeljak i utorak, 1. i 2. oktobra, bez struje ostati sljedeća naselja: u ponedjeljak: – u terminu od

CDPR: Oktobar – mjesec borbe protiv kancera dojke
CDPR: Oktobar – mjesec borbe protiv kancera dojke

U Crnoj Gori se poslednjih godina godišnje registruje preko 400 novooboljelih osoba od kancera dojke, nezvanično za 2019. godinu oko 500, dok broj umrlih godišnje nekoliko poslednjih godina uvijek prelazi

SJAJNA VIJEST – Stigao je THUNDERKICK!
SJAJNA VIJEST – Stigao je THUNDERKICK!

  Novo u Meridianu! Uživaj u magijifantastičnih slotova! Isprobaj magične igre izabavi se uz grmljavinu bonusa igrajućiThunderkick slotove!   Zadovoljne igrače Meridiana očekuje jošjedna sjajna

Osnovni sud Ulcinj: PODGORIČANINU ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA
Osnovni sud Ulcinj: PODGORIČANINU ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA

Miroslavu Baletiću (50) iz Podgorice u petak je nakon saslušanja u Osnovnom sudu u Ulcinju određen pritvor od 30 dana zbog opasnosti od bjekstva i uticaja na svjedoke, potvrđeno je Pobjedi nezvanično.

Hotel Mediteran: PRODAJA INVENTARA DO PONEDJELJKA
Hotel Mediteran: PRODAJA INVENTARA DO PONEDJELJKA

Još samo 3 dana 499 euro Uzimaš sve unutrar sobe.   +382 69 154180 Hotel Mediteran – Ulcinj