Apeli i sindikatës së Komunës: KËSHILLTARË, VOTONI VENDIMET NË REND TË DITËS

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitOrganizata sindikale e organit të vetëqeverisjes lokale ftoi këshilltarët në Kuvendin komunal të Ulqinit që të shtunën të votojnë pikat të cilat janë në rend të ditës.

Bëhet fjalë për rebalancin e buxhetit për këtë vit, vendimin për hipotekë dhe kredi me lartësi prej 4,25 milion euro, për çka ka dhënë pëlqimin Qeveria e Malit të Zi.

“Nëse kjo nuk do të ndodh, do të vijmë në situatë që nuk do të marrim pagat as në gjashtë muajt e ardhshëm”, thuhet në shkresën dorëzuar të gjithë partive në Parlamentin lokal dhe medieve.

Thuhet që, nëse vendimet e përmendura nuk votohen për arsye politike, ato do të kërkojnë shqyrtimin e rolit politik të KK Ulqin dhe ndërmarrjen e masave nga ana e Qeverisë së Malit të Zi në pajtim me Ligjin për vetëqeverisjen lokale. “Po ashtu, nëse ekziston përgjegjësia penale do ta kërkojmë nga funksionarët politik, lidhur me shkeljen e të drejtës nga marrëdhënia e punës”, shtohet në shkresën e Organizatës sindikale të Komunës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

CEDIS: U ČETVRTAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ
CEDIS: U ČETVRTAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u četvrtak, 1. decembra, bez struje ostati sljedeća naselja: – u terminu od 08 do 15 sati: dio naselja Kolomza,

Uruči: FASADE U FOKUSU SARADNJE OPŠTINE ULCINJ I FAKULTETA U TIRANI
Uruči: FASADE U FOKUSU SARADNJE OPŠTINE ULCINJ I FAKULTETA U TIRANI

Studenti pete godine i profesori Fakulteta za arhitekturu i urbanizam (FAU) Politehničkog univerziteta u Tirani boravili su ovog vikenda u Ulcinju. Povod posjete bio je njihov projektantski zadatak za

CEDIS: U SRIJEDU BEZ STRUJE VELIKI DIO OPŠTINE ULCINJ
CEDIS: U SRIJEDU BEZ STRUJE VELIKI DIO OPŠTINE ULCINJ

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u srijedu, 30. novembra, bez struje ostati sljedeća naselja: – u terminu od 8 do 15 sati: dio naselja Kolomza,

Meridian Pay: Uplati deposit na Tobacco S Press trafikama i osvoji 20% bonusa!
Meridian Pay: Uplati deposit na Tobacco S Press trafikama i osvoji 20% bonusa!

Svaki bonus je dobar bonus? Kako god bilo, najveći bonusi su ipak omiljeni! Priliku da jedan takav bonus bude uplaćen na Vaš korisnički nalog, ostvarujete na veoma jednostavan način! Odlaskom do najbliže

Savjet za privatizaciju: POŠTUJEMO ODLUKU SUDA, DONIJEĆE SE NOVA ODLUKA ZA SOLANU
Savjet za privatizaciju: POŠTUJEMO ODLUKU SUDA, DONIJEĆE SE NOVA ODLUKA ZA SOLANU

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte Vlade Crne Gore, kojim je predsjedavao premijer Dritan Abazović, je saopštio da se upoznao sa presudom Upravnog suda kojom je poništeno mišljenje Savjeta, po