Azul Beach Resort Montenegro by Karisma: UPOZNAJTE MAJSTORA KULINARSTVA PAVLA TIRHASA

Luksuzni kompleks Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma, pored kvalitetnog odmora i usluge koja je na veoma visokom nivou, za svoje goste je spremio brojne novitete ove sezone. Potpuno su renovirali glavni restoran “Eat” i doveli su tim internacionalno priznatih kuvara na čijem čelu se nalazi Pavlo Tirhas, koji zauzima poziciju Executive Chefa.

U novom ambijentu i uz dobrodošlicu, Pavlo je govorio o tome kako mu se dopada Crna Gora, ali i kako je došao na odluku da nastavi svoju karijeru u Azul Beach Resort Montenegro, by Karisma.

– Kada ste u ovom poslu, odlično znate istoriju brojnih hotela, a meni se predlog menadžmenta Azul Beach Resort Montenegro dopao i odlučio sam da već od ove sezone započnem rad u ovako divnom ambijentu. Ubrzo je uslijedilo formiranje tima, a nakon toga smo počeli da radimo. Mogu da vam kažem da poslije skoro mjesec dana angažmana sve funkcioniše besprijekorno. Što se tiče Crne Gore, veoma mi se dopada, jer kao što možete da vidite i sami, mjesto na kome se nalazimo može da parira luksuznim hotelima koji se nalaze duž Jadranskog mora. Veoma je važno što su ispoštovani svi standardi kada je riječ o ugostiteljstvu i da je ovo ozbiljan pomak za ovaj dio Balkana – objašnjava Pavlo Tirhas.

On je u svoj tim doveo kuvare iz brojnih država regiona i svijeta.

– Tim se sastoji od sjajnih profesionalaca koji inspirišu jedni druge na kreativan način i čine sve da ovaj hotel bude najbolje mjesto za odmor u Crnoj Gori, ističe glavni kuvar.

Sve zanima kako izgleda gastronomska ponuda koju je Pavlo osmislio, te smo ga upitali šta će tokom ljeta spremati za sve posjetioce ovog luksuznog zdanja:

– Vodili smo računa o svemu, te ništa nije prepušteno slučaju. Gosti će moći da uživaju u najraznovrsnijim internacionalnim jela, bez pretjerivanja. Imamo bogat izbor gastronomskih specijaliteta koji se rijetko gdje srijeće. Posebno smo ponosni i na naš A la carte restoran „The Knife“ gdje su, uz bogatu vinsku kartu, ponos kuhinje su čuveni Tomahawk i Wagyu A5 govedina, zaista jedinstveni u gastronomskoj ponudi. Nećete odoljeti ni karpaću od brancina, tradicionalnim balkanskim đakonijama ili sladoledu od ruzmarina… Posebno smo osmislili jelovnike i animacije za djecu, kako bi našim gostima omogućili mirno uživanje uz plamen svijeća i muziku odabranih izvođača – objašnjava čuveni kuvar i dodaje:

– Nama je cilj da gosti sa koje god strane svijeta da dolaze prije svega uživaju u specijalitetima koje pripremamo za njih. Potom da im ponudimo najkvalitetniju hranu koja pripremljena od prirodnih sastojaka o čijem porijeklu se vodilo računa. Sa druge strane, uvijek želimo gostima da ponudimo jela koja do sada nijesu imali prilike da probaju. Uz naš tim, nećemo iznevjeriti vaša očekivanja – ističe Pavlo Tirhas.

Pavlo je započeo svoju kulinarsku karijeru prije više od 20 godina u hotelu Hilton u Atini, Grčka. Poslije Atine, on je radio u Hiltonu u Edinburgu, Škotska, Marriot Hotelu i Tigre De Cristal 5* Hotel Casino u Vladivostoku. U svojoj karijeri bio je predavač na Univerzitetima za gastronomiju, nagrađen je pobjednikom škotskog kuvara godine G.N.E.R, zauzeo je 2. mjesto kao britanski kuvar godine G.N.E.R i 3. mjesto u mediteranskoj kuhinji. Tokom svoje dugogodišnje karijere kuvao je za mnoge poznate ličnosti kao što je Engleska kraljica i bivši premijer Engleske, Toni Bler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

Skupština opština: IZABRANI POTPREDSJEDNICI OPŠTINE I IZBORNA KOMISIJA
Skupština opština: IZABRANI POTPREDSJEDNICI OPŠTINE I IZBORNA KOMISIJA

Na prijedlog predsjednika Opštine Omera Bajraktarija, Skupština opštine je u ponedjeljak izabrala dva potpredsjednika Opštine Ulcinj. Riječ je o Beqiru Selli, funkcioneru Demokratske partije, i

Ulcinj: SEZONA ZA OKO 30 ODSTO BOLJA NEGO LANE
Ulcinj: SEZONA ZA OKO 30 ODSTO BOLJA NEGO LANE

Iz Vlade Crne Gore zvanično je saopšteno da očekuju znatno bolju sezonu nego prethodne godine. “Svi pokazatelji koje imamo govore tome u prilog, da smo

Promaši i osvoji GEJMERSKI LAP TOP!
Promaši i osvoji GEJMERSKI LAP TOP!

Koliko puta si sastavio tiket misleći da je dobitan, ali se desi da promašiš samo jedan par? U periodu od 01.06. do 30.06. u Meridianu

Hidrolog Burić: Za eroziju na Adi kriva politika, a ne neznanje
Hidrolog Burić: Za eroziju na Adi kriva politika, a ne neznanje

Za kvalitetno i trajno rješenje erozije na Adi Bojani država Crna Gora ima stručno znanje, ali problem postaje komplikovan kada znanje zavisi isključivo od politike.

CEDIS: U PONEDJELJAK I UTORAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ
CEDIS: U PONEDJELJAK I UTORAK BEZ STRUJE DIO OPŠTINE ULCINJ

  Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u ponedjeljak i utorak, 27. i 28. juna, bez struje ostati sljedeća naselja: