Caušević: Imamo odlične uslove za pripreme ekipa iz regiona

Pelo je Svjetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru i stoga u mnogim nacionalnim prvenstvima sada slijedi pauza. No vrlo brzo, već u januaru kreću pripreme za proljetni dio prvenstva, a sigurno da će brojne ekipe iz cijelog regiona taj period iskoristiti za odlazak u toplije krajeve, da bi što spremnije dočekale nastavak prvenstva.

Do sada su njihove destinacije uglavnom bile u Turskoj Antaliji, na Kipru, Grčkoj… ali i u Ulcinju koji ima idealne sportske i turističke kapacitete da pruži maksimalne uslove za obavljanje priprema fudbalskih ekipa iz cijelog regiona.

Prelijepi Ulcinj je i ove godine maksimalno spreman da bude na usluzi svim zainteresovanim timovima i potvrdi laskav epitet “Crnogorske Antalije”. Fudbalski centar “Caušević” sa dva travnata terena učinio je maksimalan napor i već sada je spreman za prijem ekipa, a nesmetano se može raditi kako danju tako i noću. Fudbalski centar „Čaušević“ i hoteli na Ulcinjskoj rivijeri spremni su da narednih zimskih mjeseci budu na usluzi fudbalskim ekipama iz cijelog regiona.

Vlasnik fudbalskog centra „Caušević“ bivši košarkaš, poznati sportski radnik Milorad – Mišo Čaušević o svemu tome rekao nam je između ostalog sljedeće:

– Ovih dana imali smo posjetu brojnih sportskih radnika, igrača, trenera, sportskih novinara koji su se uvjerili u mogućnosti našeg sportskog centra za pripreme fudbalskih ekipa iz cijelog regiona. Tu su dva osvijetljena fudbalska terena, teretana, dvije svlačionice, trim staze i pješčana plaža i hoteli sa tri i četiri zvjezdice koji su na raspolaganju fudbalskim ekipama.
Sve smo poduzeli da dva terena sa prirodnom travom budu u veoma dobrom stanju i da uz hotele, uslugu, hranu i odnos prema gostima učinimo da u Ulcinja svi imaju idealne uslove za obavljanje zimskih bazičnih priprema.

Brojne ekipe boravile na pripremama

– Ono na što smo ponosni je činjenica da je na Ulcinjskoj rivijeri tokom desetina godina boravio ogroman broj klubova i pojedinaca iz cijelog regiona. Tu su bili timovi i škole fudbala iz Beograda, Sarajeva, Novog Pazara, Prištine, Užica, Skadra, Gornjeg Milanovca, Nikšića, Podgorice, Danilovgrada, Ohrida, Tirane, Bara… Već deset puta smo organizovali respektabilni turnir Trofej „Miljan Miljanić“ za omladince, a na kojima su nastupile brojne ekipe i škole fudbala iz Crne Gore, Makedonije, BiH, Srbije, Kosova, Albanije… Sigurno da je učešće tih ekipa i prisustvo vrhunskih pojedinaca iz fudbala učinilo dosta da budemo prepoznatljivi u cijelom okruženju.

Naravno nastavljamo sa još većim žarom, sa željom da i ove zime veliki broj ekipa bude gost u našem gradu i našem fudbalskom centru „Caušević“ koji uz potporu i skupa sa turističkim radnicima Ulcinja može da bude još bolje pozicioniran u cijelom okruženju, ističe Caušević.

(Rešad MAMELA, Sportske.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Dabović o izgradnji džamije u Štoju: DA JE PLAN BIO DONEŠEN, DO NEMILOG DOGAĐAJA NE BI NI DOŠLO

Për shkak të motit: PANAIRI I ARTIZANËVE DO TË MBAHET NË SALLËN E SHKOLLËS SË MESME

CEDIS: I U PETAK BEZ STRUJE DIJELOVI ULCINJA
CEDIS: I U PETAK BEZ STRUJE DIJELOVI ULCINJA

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) je Portalu Ul-info saopšteno da će u petak, 9. decembra, u terminu 8 do 15 sati, bez struje ostati sljedeća naselja: dio naselja Kolomza, Pistula, Gač,

Ostvari zaradu bez ikakvih ulaganja!
Ostvari zaradu bez ikakvih ulaganja!

I kad mislite da ne može bolje, može. Bonus dobrodošlice u Meridianu je pojačan! Naime, od 01.09., svi novoregistrovani korisnici meridianbet.me sajta, biće nagrađeni sa 5€ bonusa i čak 200 besplatnih

GP URA: KOJE INVESTICIJE SE PLANIRAJU U DRŽAVNOM BUDŽETU ZA NAREDNU GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE ULCINJ
GP URA: KOJE INVESTICIJE SE PLANIRAJU U DRŽAVNOM BUDŽETU ZA NAREDNU GODINU NA TERITORIJI OPŠTINE ULCINJ
Hotel “Nobel”: Otvorena izložba “Lavirint duše” Mirka Dragovića
Hotel “Nobel”: Otvorena izložba “Lavirint duše” Mirka Dragovića

U Ulcinju je, u hotelu “Nobel”, u utorak otvorena izložba slika “Lavirint duše” akademskog slikara Mirka Dragovića iz Podgorice. Izložbu su otvorili mr Amer Ramusović, direktor i glavni i odgovorni

Meta izabrala Httpool by Aleph za ovlašćenog prodajnog partnera u Crnoj Gori
Meta izabrala Httpool by Aleph za ovlašćenog prodajnog partnera u Crnoj Gori

Podgorica, 1. decembra– Httpool by Aleph i Meta najavili su da će ove dvije kompanije sarađivati u Crnoj Gori u okviru programa ovlašćenih prodajnih partnera kompanije Meta. Ovlašćeni prodajni partneri